Parets per la República estrena aquest 1 d'octubre el butlletí 'L'urna'

El butlletí es comença a repartir avui i serà trimestral

Política

Parets per la República estrena aquest 1 d'octubre el butlletí 'L'urna'
Parets per la República estrena aquest 1 d'octubre el butlletí 'L'urna'

Parets per la República ha començat a repartir aquest 1 d'octubre el seu butlletí propi anomenat L'urna, que serà trimestral, i que en aquest primer número resumeixen l'origen de Parets per la República, parlen d'algunes accions dutes a terme durant la seva estada al govern i, entre d'altres, compten amb un article d'opinió d'en Jordi Turull.

L'acte de presentació del butlletí va tenir lloc dimecres al vespre, a càrrec d'en Ramon Maria Saurí, responsable d'organització de Parets per la República-Junts, i de la regidora, Neus Jordà.

L'edil explicava que "la millor manera de fer política és amb la proximitat" i que aquest nou projecte és una manera per aconseguir-la. "Necessitem apropar-nos a cadascú de vosaltres, que ens poseu cara, que ens conegueu, que sabeu quins són els nostres objectius i quines són les nostres idees", hi afegia.

Pel que fa al nom, no hi va haver gaire debat: "Volíem un nom empoderat, en femení, que parlés de democràcia i de drets. Era fàcil. Què hi ha més democràtic que votar?".

El butlletí vol ser un "mirall" dels idearis del partit, parlarà de la política local i de fets històrics del municipi, també explicarà "motius per la República" i inclourà l'apartat Que no t'enganyin, del qual Jordà deia: "Totes aquelles mentides que dia rere dia ens fa arribar el govern, nosaltres les desmentirem a través de L'Urna".

"Volem escoltar-vos a tots"

Per la seva banda, Saurí recalcava que Parets per la República està format per gent "molt heterogènia", però on tothom té dues coses en comú: "Estimem la nostra vila i som independentistes".

El responsable d'organització també deia que des de l'oposició segueixen "treballant fermament" i es mostrava convençut que "la participació i la confiança de la gent ens permetrà tornar més fortes d'aquí a uns mesos".

 

Amb tot, Saurí tancava instant a la col·laboració de la ciutadania i a sentir les seves inquietuds: "Estem oberts a tots els paretans i a totes les paretanes que en vulgueu formar part. Però a tots aquells que no vulgueu formar part d'aquest gran projecte, també us volem escoltar".

Edicions locals