El FS Parets goleja el Ripollet B (3-8) i és el primer líder de la Divisió d'Honor

L'AE Montornès-La Unión B guanya contra el filial del Ripollet B (5-0) i es posa segon classificat

Esports

El FS Parets goleja el Ripollet B (3-8) i és el primer líder de la Divisió d'Honor
El FS Parets goleja el Ripollet B (3-8) i és el primer líder de la Divisió d'Honor | FS Parets

Victòria contundent del FS Parets a la primera jornada de la Divisió d'Honor, que li ha deixat com a primer líder del grup 1. L'equip dirigit per José Manuel Ibáñez va imposar-se a la pista del Sant Cugat, per 3 a 8 i lidera la classificació. El curs passat el Parets va quedar-se a les portes de l'ascens i enguany inicia el nou curs amb la voluntat de lluitar per les posicions capdavanteres, novament. 

Els paretans van golejar els de Sant Cugat, tot i que van haver de superar un primer contratemps amb el gol local a causa d'un desajust defensiu. La reacció paretana no es va fer esperar i ja abans del descans guanyava per 1 a 4 amb el doblet de gols de Christian Zambrana i les dianes de Víctor Amores i Toni Contreras. A la represa, nou ensurt del Ripollet amb el 2 a 4, que va tornar a activar la plantilla paretana amb tres gols més consecutius, entre Albert Mateo, Toni López i en pròpia porteria Raul Prados. El 3 a 8 definitiu va ser obra d'Ivan Martínez. 

Pel que fa a l'AE Montornès-La Unión B, va estrenar-se a la Divisió d'Honor amb una maneta de gols als eu favor a casa contra el Ripollet B. Els golejadors van ser Ismael Martín, per partida doble, Jorge Valverde, Víctor Manuel Martín i Roberto Sánchez. 

El Parets és el nou líder del grup 1 i el pròxim partit serà a la seva pista contra el Manlleu, mentre que l'AE Montornès és segon i visitarà el Castellar. El FS Parets i l'AE Montornès-La Unión B golegen als seus respectius partits de la primera jornada.

Edicions locals