Consulta l'agenda cultural del cap de setmana al Baix Vallès (8 d'octubre)

Hi haurà diverses activitats emmarcades en les Jornades Europees de Patrimoni

Cultura

Imatge que il·lustra l'espectacle-recital de poesia musicalitzat de David Ymbernon i Xavi Lloses, emmarcat en les Jornades de Patrimoni
Imatge que il·lustra l'espectacle-recital de poesia musicalitzat de David Ymbernon i Xavi Lloses, emmarcat en les Jornades de Patrimoni | Museu Abelló

Les Jornades Europees de Patrimoni seran clares protagonistes d'aquest cap de setmana, on continuen els cicles teatrals de la Fiveller i del Segle XX i Can Rajoler acollirà una obra satírica, entre d'altres.

 1. Jornades Europees de Patrimoni a Mollet, Parets, Montornès i Montmeló, durant tot el cap de setmana.
 2. Festival Internacional de Música Sona Mollet, divendres a les 21 h, dissabte a les 19 h i diumenge a les 11.30 h, al Mercat Vell i a Can Gomà (Mollet).
 3. La Bíblia contada per Xavi Castillo, al teatre Can Rajoler, dissabte a les 20.30 h (Parets).
 4. Carmen, d'Antzoki Teatteri, diumenge a les 18 h a la Sala Fiveller (Mollet).
 5. A la meta, de la companyia TAT, dissabte a les 21 h; i El cicle de la vida, del Grup de Teatre Segle XX, diumenge a les 18 h. Totes dues obres, a l'Auditori de l'Ateneu Jaume Rifà (Sant Fost).
 6. Ser menys, interrogar les pedres - Escoltar i moure's mirant objectes inanimats, dirigit per Alessandro Quaranta, al CRA'P, divendres de 17 h a 20 h (Mollet).
 7. Concert de tardor d'Units per Martorelles al Celler de Carrencà amb les sopranos Esther Ribot i Mercedes Gancedo, Joan García, a la trompeta i Joan Ruiz, al teclat, diumenge a les 11.30 h (Martorelles).
 8. Iniciació al cabaret, a càrrec d'Ester López, emmarcat en el Tast d'Art, dissabte de 10 h a 13 h (Mollet).
 9. Celebració del Pilar amb el Centro Cultural Recreativo Aragonés de Mollet y Comarca, dimarts 12: programa especial a Ràdio Mollet a les 9 h i a les 15 h, i Festival Folklórico a les 17 h a Can Gomà (Mollet).
 10. Exposició L’Home Nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat, al Museu Abelló, inaugurada dijous 30 de setembre (Mollet).
 11. Exposició Projecció ART EN 3D, a càrrec del molletà Gerard Martínez, a La Marineta fins al 30 d'octubre (Mollet).
 12. Exposició Poemes de Llum, amb motiu de la Fira d'Artesans, a La Marineta fins al 18 d'octubre (Mollet).

Edicions locals