Parets per la República inaugura nova seu, el tercer local de Junts a la comarca

L'acte d'inauguració va tenir lloc divendres, amb la participació d'en Jordi Turull i de la diputada al Congrés Míriam Nogueras

Política

Parets per la República inaugura nova seu, el tercer local de Junts a la comarca
Parets per la República inaugura nova seu, el tercer local de Junts a la comarca | Parets per la República

Sergio Carrillo

El conseller de la Presidència Jordi Turull i la diputada al Congrés Míriam Nogueras van ser els convidats estrella per a la inauguració de la nova seu de Parets per la República, ubicat al número 205 de l'avinguda de Catalunya, al local que durant anys va ocupar CiU Parets.

En Ramon Maria Saurí, responsable d'organització de Parets per la República-Junts, i en Joan Turull, coordinador de l'agrupació local de Junts per Catalunya a Parets, van ser els encarregats d'obrir l'acte d'inauguració. El primer celebrava que es tractava d'un "dia molt important"; mentre que el cosí de Jordi Turull ressaltava la importància d'aquesta seu: "Obrim un espai nou a Parets, fruit de l'empenta i l'esperança de molta gent per tirar endavant aquest projecte polític, que va néixer l'abril del 2019 i que no té aturador. Per això necessitàvem adaptar un espai on es pugui treballar per un projecte a nivell de municipi i de Catalunya".

Nogueras va participar-hi amb ganes d'agrair. D'entrada va dir, al partit paretà: "Gràcies per comptar amb mi. Sou una inspiració brutal, amb els dies que hi heu sortit amb la foto del Jordi". A més, es va mostrar contenta perquè hi ha hagi el tercer local del partit a la comarca –després dels de Sant Celoni i Montmeló. "Tenir espais físics per trobar-nos, per debatre, per fer reunions, per continuar batallant és una molt bona notícia", va afegir-hi.

També va tenir paraules d'agraïment cap al Jordi Turull, de qui va dir: "És una persona lleial com pocs; sempre hi ha estat i sempre ens ha ajudat". També va revelar que li ha fet "ofertes molt indecents", com que vagi al Congrés dels Diputats; tot i que no ho ha aconseguit.

Per últim, va donar les gràcies a la Blanca Bragulat: "El que ha aguantat no té nom, en l’àmbit polític, però sobretot en l’àmbit personal. En moments en què hem afluixat una miqueta et deia: 'Ni de conya afluixeu ni un mil·límetre, perquè si jo aguanto, vosaltres encara aguanteu més'".

"Una molt bona notícia per tot Parets"

Per últim, Jordi Turull va refermar que "inaugurar un local d'un partit polític hauria de ser una bona notícia per tot Parets, amb independència de si ens voten, perquè s'hi trobarà un grup de gent per veure quines coses es poden fer per fer la vida de la gent més feliç".

Amb tot, va asseverar que "tothom que estimi Parets i que vulgui la independència, en aquest local hi és convidat, perquè del que es tracta és de sumar". A més, es va posar a disposició del que requereixi el partit i va convidar la ciutadania a participar-hi.

També va tenir paraules afalagadores cap a la regidora de Parets per la República: "Deixeu-me que posi en valor la Neus, que em fa sentir especialment orgullós. A la Neus, estant al govern o estant l'oposició, li veus la mateixa il·lusió, la mateixa capacitat de servei i la mateixa empatia".

Per últim, no va deixar escapar l'oportunitat de parlar de la fita independentista i de com aconseguir-la: "Com que el que volem és culminar i guanyar, dediquem-nos a recosir complicitats, a anar a l’una, a anar determinats, a portar la iniciativa i a aparcar els retrets. I si hi vas, vas a gas; i sinó, per què hi vas?".

Edicions locals