Consulta l'agenda cultural del cap de setmana al Baix Vallès (5 de novembre)

Tres propostes del CRA'P encapçalen una programació farcida d'activitats ben diverses

Cultura

'Recital todo terreno', amb Hugo Martínez i Danilo Facelli
'Recital todo terreno', amb Hugo Martínez i Danilo Facelli

L'entitat molletana CRA'P és una de les grans protagonistes del cap de setmana, amb tres propostes ben diferents. Tanmateix, els teatres d'arreu del Baix Vallès també s'ompliran d'espectacles diversos: des d'infantils, fins a musicals, passant alhora per actuacions de temàtica social.

 1. Recital todo terreno, amb Hugo Martínez i Danilo Facelli, emmarcat en el Cicle CRA'P al Jardinet, diumenge a les 12 h al Jardinet del Casal (Mollet).
 2. Rèquiem d'un paisatge. Atlantis 2020, interpretat per Diana Gadish i Esther Freixa, diumenge a les 18 h al Mercat Vell (Mollet).
 3. Khaled, camí del refugi, instal·lació artística pluridisciplinària que aborda el tema de les persones refugiades, divendres a les 17 h i dissabte i diumenge a les 10 h al teatre Margarida Xirgu (Montornès).
 4. JOJO, amb la companyia Ytuquepintas, dissabte a les 18 h al teatre Margarida Xirgu (Montornès).
 5. Concert Bond i Cordes del Món, diumenge a les 18.30 h a Can Rajoler (Parets).
 6. No sólo duelen los golpes, de Pamela Palenciano, emmarcat en la campanya Prou d'hòsties, divendres a les 20 h a Can Rajoler (Parets).
 7. Espectacle musical infantil La granja del tio Juan, amb Memory of the Music, diumenge a les 12 h i a les 17 h a la Sala Fiveller (Mollet).
 8. Immersió al Kalaripayattu, dissabte de 10 h a 18 h a la seu del CRA'P (Mollet).
 9. Classes d'ukelele, a càrrec de Sonia Jiménez, emmarcat en el Tast d'Art, dissabte de 10 h a 12.30 h (Mollet).
 10. Taller de moviment en escena del Cicle de veus en moviment, a càrrec d'Estoc de Veus, dissabte de 10 h a 13 h (Mollet).
 11. Vuitena edició del FOTOgraphic, el festival fotogràfic del Baix Vallès, el cap de setmana amb dues taules rodones i diverses activitats fotogràfiques (Parets).
 12. Festival pel centenari del Mestre Baldomero Costa, diumenge a les 17 h a la plaça El·líptica (Martorelles).
 13. Presentació llibre 50è aniversari del Grup de Teatre Segle XX, dissabte a les 20 h a l'Ateneu Jaume Rifà (Sant Fost).
 14. Inici del curs de sardanes a càrrec de la Joventut Sardanista, divendres a les 20 h al Celler de Carrencà (Martorelles).
 15. Lliurament del premi al guanyador del 10è Concurs de Microrelats de terror, dissabte a les 12 h a la Biblioteca Can Mulà (Mollet).
 16. Castanyada del Barri de Lourdes, a càrrec de l'Associació de Veïns del Barri de Lourdes, dissabte a les 16 h al parc Rafael Alberti (Mollet).
 17. Mercadet de col·leccionistes i brocanters, diumenge de 9 h a 14 h davant del Mercat Municipal (Mollet).

Exposicions

 1. Exposició L’Home Nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat, al Museu Abelló, fins al 9 de gener (Mollet).
 2. Exposició de pintura i collage El silenci pressentit, de Glòria Izquierdo, a La Marineta fins al 4 de desembre (Mollet).
 3. Exposició de quadres del Club Social La Llum i de fotografia del SRC de Mollet, a Can Rajoler, fins al 21 de novembre (Parets).

Edicions locals