Miguel Noguera actua a Parets amb 'Ultrashow'

L'inclassificable monòleg serà dissabte a les 20.30 h

Cultura

Miguel Noguera actua a Parets amb 'Ultrashow'
Miguel Noguera actua a Parets amb 'Ultrashow'

L'Ultrashow de Miguel Noguera aterra aquest dissabte (20.30 h) a Can Rajoler. En aquest divertidíssim monòleg, l'inclassificable humorista explicarà una sèrie d’idees o imatges mentals, una rere l’altra, sense que importi gaire l’ordre.

Noguera assegura que aquestes idees les extreu del material d’anotacions i dibuixos que fa a diari, i aquest xou serà còmic encara  que  les  idees  no  tenen  per  què  ser  còmiques  per  elles  mateixes. Si bé portarà anotats els títols de les idees, es tracta d'un monòleg amb passatges improvisats i girs inesperats, a cavall entre la conferència i la peça teatral.

En un vídeo penjat a les xarxes per promocionar l'espectacle, el canari ja deixava mostres del surrealisme que l'acompanyarà en la seva primera visita i actuació a Parets. "Suposo que hi vindrà la població de Parets i de les poblacions veïnes. També m'han dit que hi haurà gent de Sevilla. No hi ha un túnel directe des de Sevilla a Parets? M'han parlat d'un tren bala...".

El programa d'Espectacles de Parets compta aquest novembre també amb les obres de teatre Història d’un senglar, de Gabriel Calderón (21 de novembre); i Pruna, de la paretana Queralt Riera (28 de novembre).

 

Edicions locals