Consulta l'agenda cultural del cap de setmana al Baix Vallès (12 de novembre)

Miguel Noguera i La Melancòmica Teatre encapçalen el cartell del cap de setmana

Cultura

Consulta l'agenda cultural del cap de setmana al Baix Vallès (12 de novembre)
Consulta l'agenda cultural del cap de setmana al Baix Vallès (12 de novembre) | Elles #cosasdechicas

Parets fa un ple teatral amb propostes tan diferents com Miguel Noguera, l'humor en femení de La Melancòmica amb Elles #cosasdechicas, o el teatre infantil amb El vestit pop de l'emperador. Però Mollet no es queda curt, reactivant la programació regular de la Fiveller, amb una nova proposta de La Xarxa i el tradicional homenatge que el Centro Cultural Andaluz li ret anualment a Federico García Lorca.

 1. Monòleg Ultrashow, de l'humorista Miguel Noguera, dissabte a les 20.30 h al Teatre Can Rajoler (Parets).
 2. EspectacleElles #cosasdechicas, a càrrec de La Melancòmica Teatre i inclòs a la campanya Prou d'Hòsties, divendres a les 19 h al Teatre Can Rajoler (Parets).
 3. Teatre Lo Nuestro, de Flyhard Produccions, dissabte a les 20 h al Teatre Margarida Xirgu de Montornès.
 4. Representació teatral Avui no sopem, de l'Associació Artística Encert, diumenge a les 18 h a la Sala Fiveller (Mollet).
 5. Obra de teatre familiar Quo no Vadis, a càrrec de la companyia La Pera Llimonera, diumenge a les 12 h, organitzat per La Xarxa, al Teatre Municipal Can Gomà (Mollet).
 6. Obra de teatre familiar El vestit pop de l’emperador, a càrrec de la companyia La Roda Produccions, diumenge a les 18 h, organitzat per Rialles, al Teatre Can Rajoler (Parets).
 7. Concert del cantautor Cece Giannoti (Cover me), divendres a les 19 h al Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lledoner (Mollet).
 8. Espectacle de playback Las Supernenas de Can Pantiquet, a càrrec de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Can Pantiquet, divendres a les 17.30 h al Centre Cívic de Can Pantiquet (Mollet).
 9. Homenatge a Federico García Lorca, del Centro Cultural Andaluz, amb la presentació del llibre de poesia Dos historias unidas i actuacions de ball, dissabte a les 19 h al Teatre Municipal Can Gomà (Mollet).
 10. Intercanvi cultural de la Casa de Andalucía de la Llagosta, dissabte a les 18 h al Centre Cultural (la Llagosta).
 11. ENTRE-MÓNS*2, un programa de vídeo amb col·loqui posterior sobre el món intermedi, dissabte a les 19.30 h al CRA'P (Mollet).
 12. Assaig general de Respirar el Mahabharat VI, una performance de Michael Gadish, diumenge a les 12 h al CRA'P (Mollet).
 13. Classes d'ukelele, a càrrec de Sonia Jiménez, emmarcat en el Tast d'Art, dissabte de 10 h a 12 h a La Tramolla (Mollet).
 14. Sessió d'astronomia per a adults El Sistema Solar, organitzat per l'Escola de la Natura, divendres a les 19 h a l'Observatori astronòmic Josep M. Mauri (Parets).
 15. Enotast de vins DO Alella, divendres a les 19.30 h a la Masia El Molí (Montornès).
 16. Fira Medieval 2021, dissabte i diumenge al centre del municipi, organitzat per la Unió de Botiguers (Montornès).
 17. Espectacle-joc interactiu Els Homes Llop de Vallnegra, dissabte a les 12 h a l'Era Jove de Carrencà (Martorelles).
 18. Gala de la V Mostra de Curtmetratges Crispeta d'Or, diumenge a les 17.30 h a l'Espai Cultural Montbarri (Montornès).
 19. Cine club del Casal, La mirada del cinema, amb el film Laura, dirigida per Otto Preminger, divendres a les 21 h a la sala d'actes del Casal Cultural (Mollet).
 20. L'hora del conte menuda Ballmanetes: l'aniversari de Pere Peixet, amb Montse Doucet, per a infants entre 0 i 3 anys, divendres a les 17.30 h a la Biblioteca de Can Mulà (Mollet).

Exposicions

 1. L'Aparador Mirabilia del pintor, de la fotògrafa Maite Caramés, al Museu Abelló, fins al 27 de febrer (Mollet).
 2. Exposició Estiueig de proximitat, 1850-1950, una mostra que reflexiona sobre l'origen de l'estiueig i com va influir en el paisatge dels municipis propers a la ciutat de Barcelona, al Museu de Montmeló, fins al 31 de gener (Montmeló).
 3. Exposició L’Home Nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat, al Museu Abelló, fins al 9 de gener (Mollet).
 4. Exposició Visca la República! 14 d’abril de 1931. 90 anys, amb objectes relacionats amb diferents episodis del període que s’inicia el 14 d’abril de 1931 amb la proclamació de la Segona República, al Museu Abelló, fins al 9 de gener (Mollet).
 5. Exposició de pintura i collage El silenci pressentit, de Glòria Izquierdo, a La Marineta fins al 4 de desembre (Mollet).
 6. Exposició de quadres del Club Social La Llum i de fotografia del SRC de Mollet, a Can Rajoler, fins al 21 de novembre (Parets).

Edicions locals