L'Handbol Parets guanya el Memorial Francesc Clos

L'equip paretà s'imposa al Sant Llorenç (27-24) i lidera en solitari el grup A de la Primera Catalana

Esports

L'Handbol Parets guanya el Memorial Francesc Clos
L'Handbol Parets guanya el Memorial Francesc Clos | Handbol Parets

El sènior masculí de l'Handbol Parets ha guanyat el Memorial Francesc Clos contra el Sant Llorenç, per 27 a 24. L'equip dirigit per Josep Manel Herrero s'ha imposat al torneig local, que coincidia amb la setena jornada de la Primera Catalana. El triomf permet als paretans liderar en solitari al grup A, amb onze punts i un partit encara pendent. 

Tot i la victòria, a la primera part els paretans van trigar a entrar en la dinàmica del joc gairebé fins als vint minuts. Això sí, el Parets sempre manava a l'electrònic, amb més dificultat de la que s'esperava. A la segona part, l'equip va millorar ofensivament i també en tasques defensives. De fet, les bones actuacions sota els pals va permetre fer contracops eficients per marxar a l'electrònic. 

El Parets va aixecar el trofeu del memorial i Raül Ontanilla, va ser el jugador més valuós. Pel que fa al cadet masculí, va ser subcampió del torneig en perdre contra el Palautordera. El millor jugador va ser el paretà Éric Pérez. En l'acte, hi havia familiars de Francesc Clos, entre altres.

    Edicions locals