Una quarantena de clubs catalans promocionen el Mundial d'Handbol Femení

Les entitats programen activitats d'handbol al carrer fins al 4 de desembre

Esports

L'activitat d'esport al carrer de Parets
L'activitat d'esport al carrer de Parets | Federació Catalana d'Handbol

La promoció del Mundial d'Handbol Femení suma una quarantena d'aliats més, d'entre els clubs catalans d'handbol. Divendres es va presentar a l'Oficina d'Atenció del Mundial, de Granollers, el calendari d'activitats de l'handbol al carrer, que promou la Federació Catalana d'Handbol, fins al 4 de desembre. 

L'alcalde de Granollers Josep Mayoral i el president de la Federació Catalana i director del Mundial d'Handbol Femení, Jaume Fortm, van destacar la importància per a l’handbol la celebració del Mundial a Catalunya, i en concret a Granollers durant el proper mes de desembre. De fet, tots dos van destacar el suport dels diferents clubs catalans, i els seus respectius ajuntaments, amb la celebració d’actes de promoció, com ara l'handbol al carrer. 

L'activitat, que consta de partits de mini handbol a places cèntriques de les ciutats, compta amb el suport de diferents clubs catalans, entre aquests hi ha els vallesans BM Granollers, Fundació Handbol Roquerol, la Garriga, l'AEH Les Franqueses, la PBH Montmeló, el Cardedeu, el Vilamajor i el Parets. Tot i que hi ha d'altres indrets catalans, com ara l'Handbol Berga, el Bordils o el Salou, entre altres. 

El passat dissabte, dia 6 de novembre, Granollers va donar el tret de sortida amb una activitat a la Plaça de La Porxada, i aquest passat cap de setmana va tenir continuïtat a Parets, Terrassa, Lleida i Sant Joan Despí. Consulta en aquest enllaç el calendari d'activitats d'handbol al carrer

Edicions locals