Consulta l'agenda cultural del cap de setmana al Baix Vallès (19 de novembre)

Dues actuacions lorquianes encapçalen el cartell del cap de setmana

Cultura

El guitarrista paretà Paco Heredia oferirà dissabte un concert a la Sala Fiveller d'homenatge a Federico García Lorca
El guitarrista paretà Paco Heredia oferirà dissabte un concert a la Sala Fiveller d'homenatge a Federico García Lorca | Albert Díaz

Dos espectacles recordaran Lorca a Mollet en un cap de setmana on també hi haurà el Festival Binary Emotions de Parets així com noves funcions teatrals a la Sala Fiveller i a La Tramolla.

 1. Tercera edició del Festival Binary Emotions, dissabte de 12 h a 21 h a la Sala Basart (Parets).

 2. Concert del guitarrista paretà Paco Heredia, que homenatja Federico García Lorca amb el seu treball Lorca, orgullo flamenco, dissabte a les 19 h a la Sala Fiveller.
 3. Conversando con Cecilia, espectacle musical a càrrec de la cantant Lídia Pujol, dissabte a les 19 h a la Sala Polivalent (Montmeló).
 4. Festivitat de Santa Cecília, amb actuacions a càrrec de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, diumenge a les 12 h al Teatre Margarida Xirgu (Montornès).
 5. Rosita, una versió lliure a càrrec de la companyia Las Melinas sobre la dramatúrgia lorquiana Doña Rosita la soltera o El lenguaje de las flores, dissabte a les 21 h a Can Gomà (Mollet).
 6. Història d’un senglar, espectacle dirigit per Gabriel Calderón i interpretat per Joan Carreras, diumenge a les 18.30 h a Can Rajoler (Parets).
 7. Sota Teràpia, obra de teatre del Grup Escènic Casino, diumenge a les 18 h a la Sala Fiveller (Mollet).
 8. Not loving, espectacle que fusiona teatre de text, teatre de gest i dansa contemporània a càrrec de La Carpa Espai Cultural de la Llagosta, dissabte a les 20.30 h a La Tramolla (Mollet).
 9. Obra infantil En Patufet i els seus pares, de la companyia Teatre Nu, divendres a les 18 h al Teatre Margarida Xirgu (Montornès).
 10. 3, 2, 1... IMPRO!, espectacle d'improvisació a càrrec del grup avançat de l'Aula de Teatre de Montornès, dissabte a les 19 h a l'Espai Cultural Montbarri.
 11. Tastet de Teatre, del Grup de Teatre de Can Pantiquet, divendres a les 18.30 h al Centre Cívic de Can Pantiquet (Mollet).
 12. Projecció del film El verdugo, dins del cicle de cinefòrum Univers Berlanga, emmarcat en el centenari del director Luis García Berlanga, diumenge a les 18 h al Lledoner (Mollet).
 13. Projecció del documental Amb ulls de dona, emmarcada en la programació d'activitats del 25-N, divendres a les 18 h a l'Espai Cultural Montbarri (Montornès).
 14. Formació d'improvisació guiada, a càrrec de la ballarina i coreògrafa Vero Hernández Royo, emmarcada en el Tast d'Art, dissabte de 10 h a 13 h a La Tramolla (Mollet).
 15. Fira Medieval de la Llagosta, dissabte i diumenge d'11.30 a 21.30 h al passeig de l'avinguda de l'Onze de Setembre (la Llagosta).
 16. Quarta Gamer Night, divendres a les 18 h al Mercat Vell (Mollet).
 17. Tertúlia de poesia sobre els poetes Joan Brossa i Kenneth Slessor, divendres a les 18 h a la Biblioteca de Montornès.
 18. Som diferents, sessió de contes infantils a càrrec de Gemma García Vilardell en el marc de l'exposició temporal L'home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat, diumenge a les 12 h al Museu Abelló (Mollet).
 19. L'hora del conte menuda, amb Montse Dulcet, dissabte a les 11 h a la Biblioteca de Montornès.

Exposicions

 1. L'Aparador Mirabilia del pintor, de la fotògrafa Maite Caramés, al Museu Abelló, fins al 27 de febrer (Mollet).
 2. Exposició Estiueig de proximitat, 1850-1950, una mostra que reflexiona sobre l'origen de l'estiueig i com va influir en el paisatge dels municipis propers a la ciutat de Barcelona, al Museu de Montmeló, fins al 31 de gener (Montmeló).
 3. Exposició L’Home Nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat, al Museu Abelló, fins al 9 de gener (Mollet).
 4. Exposició Visca la República! 14 d’abril de 1931. 90 anys, amb objectes relacionats amb diferents episodis del període que s’inicia el 14 d’abril de 1931 amb la proclamació de la Segona República, al Museu Abelló, fins al 9 de gener (Mollet).
 5. Exposició de pintura i collage El silenci pressentit, de Glòria Izquierdo, a La Marineta fins al 4 de desembre (Mollet).
 6. Exposició de quadres del Club Social La Llum i de fotografia del SRC de Mollet, a Can Rajoler, fins al 21 de novembre (Parets).

Edicions locals