L'Ajuntament de Parets presenta un projecte per fer dels patis escolars 'espais coeducatius i naturalitzats'

L'acte de presentació serà aquest dissabte a les 11 h a l'Escola Lluís Piquer i també hi haurà jocs infantils

Societat

L'Ajuntament de Parets presentarà dissabte a partir de les 11 h el projecte Transformem els Patis a l'Escola Lluís Piquer, que té com a principal objectiu "transformar els patis de les escoles públiques d'infantil i primària perquè esdevinguin espais coeducatius i naturalitzats".

Així, els patis no només es conceben com a zones d'esbarjo i de lleure sinó també com a espais d'aprenentatge. A més, des del consistori apunten que els patis també es dissenyen "com a refugis climàtics millorant la vegetació i augmentant els espais d’ombra".

L'acte començarà a les 11 h amb la presentació del projecte a càrrec de l'arquitecte i coordinador de Patis Escolars, Xavier Rodríguez, i comptarà amb la participació de l’alcalde, Francesc Juzgado, i de la vicealcaldessa, Casandra Garcia.

A partir de les 12 h hi haurà jocs infantils a càrrec de La Xarranca: inflables, karts, jocs tradicionals i circuit d'habilitat. També hi haurà crispetes per a tots els assistents. Paral·lelament, podran visitar-se els espais exteriors de l'Escola Lluís Piquer.

Edicions locals