Juzgado es disculpa per no haver convidat l'oposició a la Junta Local de Seguretat

Assegura que va ser un "error" i que els convocarà aquest desembre per a una Mesa de Seguretat

Societat

| Silvia Ferran / Aj. Parets

L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va demanar disculpes als tres partits de l'oposició per no haver-los convocat a la Junta Local de Seguretat celebrada el passat 23 d'octubre, coincidint amb la inauguració de la comissaria als nous Serveis Municipals La Volta.

Juzgado va assegurar durant el ple de dijous de la setmana passada que "no hi va haver cap voluntat" de què no hi assistissin els regidors de l'oposició, sinó que tot plegat es va tractar d'un "error".

Amb tot, encara que en aquella sessió no es van prendre acords ni hi va haver votacions, el batlle entén que la informació tractada aquell dia no es va poder transmetre a Ara Parets ERC, Parets per la República i Ciutadans, i és per això que buscaran una data durant aquest desembre per fer una Mesa de Seguretat i Convivència, "on donarem compte de tot el que es va fer en aquella Junta de Seguretat". Sí que va descartar, però, repetir la Junta de Seguretat, ja que és "molt complicat per totes les personalitats que han de venir i els ens que han d'assistir-hi".

L'oposició de manera conjunta va queixar-se d'aquest fet tres dies després de la Junta amb un comunicat en el qual avançaven que estudiarien l’adopció de les mesures oportunes.

Edicions locals