L'Advisoria Maresme i el Real Madrid guanyen el Torneig Vila de Parets

Durant la disputa del torneig va anar-hi l'exjugador i ambaixador del Barça, Audie Norris

Esports

Jugadors del CB Parets i del Real Madrid
Jugadors del CB Parets i del Real Madrid | CB Parets

El Real Madrid masculí i l'Advisoria Maresme femení han estat els guanyadors de la 16a edició del Torneig Vila de Parets, de categoria preinfantil. El campionat es va celebrar del 4 al 6 de juny després d'haver-se hagut de cancel·lar la temporada passada per la Covid-19. 

La final masculina va ser un autèntic clàssic entre el Real Madrid i el FC Barcelona, que van guanyar els madrilenys per 73 a 78. El màxim anotador de la final va ser el blaugrana Roger Torras amb 20 punts. El podi es va completar amb el tercer lloc del Mataró-Germans Homs, que va guanyar la final de consolació contra el CB L'Hospitalet (57-53). Pel que fa a la final femenina, el Barça CBS va tornar a quedar subcampió després de perdre contra l'Advisoria Maresme, per un contundent 89 a 26. El tercer classificat femení va ser el Sant Adrià, que va guanyar al Mataró (46-37).

Al torneig paretà van prendre part 32 equips i prop de mig miler d'esportistes d'edat preinfantil. Els conjunts paretans van quedar al 16è lloc de la categoria masculina i femenina. "Un any més el torneig ha estat un èxit i no seria possible sense l’enorme equip de voluntaris i voluntàries que hi ha darrere de procurar que als 32 equips participants només s’hagin de preocupar de jugar a bàsquet, que per això estem aquí", valorava el club paretà en un comunicat. 

Una de les imatges del Torneig Vila de Parets va ser la presència d'Audie Norris, l'exjugador mític del Barça, que des del setembre és ambaixador del club blaugrana i que no s'hi va perdre el torneig paretà.  

Edicions locals