El Corre Parets preveu mig miler de participants

La cursa solidària se celebrarà el 19 de desembre i la sortida serà a les 10h a les pistes municipals

Esports

El Corre Parets preveu mig miler de participants
El Corre Parets preveu mig miler de participants

José Luis Rodríguez Beltrán

La cursa solidària Corre Parets preveu mig miler de participants el 19 de desembre, amb sortida a les pistes municipals a les 10 h. Aquesta prova atlètica és una de les activitats ja tradicionals del programa de Nadal del municipi paretà, que serveix per recaptar diners per comprar joguines per repartir a una norantena de famílies. 

El preu del dorsal és de 4 euros i les places són limitades a mig miler de participants, que en altres edicions la cursa popular ha penjat el cartell d'inscripcions esgotades. "Té un especial interès aquesta edició perquè fa dos anys que no la podem fer per la Covid. Tenim tantes ganes de tornar a la normalitat que pensem que tindrà una gran participació, a més, és solidària. Volem treure un bon somriure als nens i nenes que tenen dificultats per rebre joguines en aquest Nadal", explicava el passat 29 de novembre durant l'acte de presentació de la cursa l'alcalde Francesc Juzgado, que destacava la cursa "per ser familiar perquè tothom va amb el seu barret de Pare Noel, enguany no podrem repartir les barbes per la Covid". 

La cursa té la col·laboració essencial de Càritas Parets, que reparteix les joguines a les famílies més necessitades, i la botiga de joguines Don Dino. Andrea Quintana, de Càritas Parets, va destacar que enguany "tindrem unes 80 o 90 cartes, 80 o 90 nens que aquest Nadal podran somriure una mica gràcies a la cursa solidària que fem”. Tanmateix, Maria Antonia Cladellas, de la botiga Don Dino, va reconèixer que és una de les activitats més esperades per la tasca solidària que s'hi fa.  

Les inscripcions es poden aconseguir al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15 a 21 h, a la Piscina Miquel Luque, de dilluns a divendres de 9 a 21 h i al Centre Cultural Can Rajoler de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 16 a 19 h.

En record de Sergi Mingote

En l'acte de presentació es va recordar la figura de l'exalcalde Sergi Mingote, que va ser qui va impulsar aquesta cursa solidària. "El Sergi va ser l'impulsor de la cursa, que anava molt en la seva línia d'esport i solidaritat. Nosaltres la volem celebrar cada any i que duri moltes edicions", deia l'alcalde Francesc Juzgado. 

Edicions locals