Més de 400 participants al Corre Parets del 2021

L'Ajuntament recupera la cursa solidària després de no fer-la l'any passat per la Covid-19

Esports

Més de 400 participants al Corre Parets del 2021
Més de 400 participants al Corre Parets del 2021 | Silvia Ferran / Ajuntament de Parets

La cursa popular del Corre Parets va comptar amb més de 400 participants. Aquesta prova atlètica, no competitiva, va tenir lloc diumenge amb sortida i arribada a les pistes municipals d'atletisme, en un circuit de 5 km. 

La cursa és una de les activitats ja tradicionals del programa de Nadal de Parets, que té com a objectiu principal la compra de joguines per a nens i nenes amb la recaptació de les inscripcions. Segons informa l'Ajuntament, la donació recaptada es donarà a Càritas Parets que, a través de la botiga de joguines Don Dino, compri regals de Nadal que beneficiaran una norantena de famílies. "la gent tenim ganes de sortir al carrer, de tornar a passejar i fer activitats i, de mica en mica, es va recuperant tot. Tenim ganes de ser solidaris, Parets és un poble molt solidari, però, a la vegada, també tenim ganes de poder tornar a aquesta normalitat", explica l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado. 

El regidor d’esports, Alejandro Villena, recordava que l’edició 2020 no s’havia celebrat a causa de la pandèmia, "la situació està millor, però com es compleixen totes les mesures de seguretat és una activitat que s’ha pogut tornar a fer, sobretot pel caire que té, és un caire solidari pels nens i nenes, perquè puguin tenir joguines aquest Nadal. Tota la recaptació anirà a Càritas Parets, que comprarà les joguines a Don Dino, un dels patrocinadors d’aquesta cursa". 

Edicions locals