L'Handbol Parets presenta més de cent esportistes i nou equips

El sènior masculí guanya el títol honorífic de campió d'hivern de la Primera Catalana

Esports

L'Handbol Parets presenta més de cent esportistes i nou equips
L'Handbol Parets presenta més de cent esportistes i nou equips | Federació Catalana d'Handbol

El club Handbol Parets té aquesta temporada 2021-2022 amb més de cent esportistes i nou equips. El club paretà va celebrar l'acte de presentació de la base dissabte al Pavelló Joaquim Rodríguez, que va aprofitar per presentar el nou himne renovat per Vallestage Music Factory. 

El Club Handbol Parets va presentar dissabte passat els nou equips que té per aquesta temporada 2021-22. En total 105 jugadors i jugadores formen part de l’entitat paretana. A més es va presentar el nou himne del club, renovat per Vallestage Music Factory. El president de l’entitat, Edgar Serra, agraïa la implicació de pares, mares, jugadors, patrocinadors, socis, autoritats i companys de Junta.

Després de l'acte de presentació, el sènior masculí va oferir una nova victòria aquesta temporada i va aconseguir el títol honorífic de campió d'hivern. El Parets de Josep Manel Herrero va guanyar l'últim partit de la primera volta contra el Martorell, per un contundent 30 a 24. L'equip paretà és líder en solitari amb 17 punts, encara arrossega un partit pendent, i amb un marge de tres punts amb el segon, precisament el Martorell.

El pròxim partit dels paretans serà el cap de setmana del 15 i 16 de gener, a casa, contra el Banyoles B. 

Edicions locals