El govern de Parets recull al PAM més de 300 accions per a aquest mandat

El Programa d'Actuació Municipal 2011-2015 es presentarà a la Sala Cooperativa aquest dilluns

Societat

El govern municipal ha aplegat els projectes i actuacions a desenvolupar en aquests quatre anys de mandat en un document que serà presentat a la ciutadania el proper 11 de juny. El Programa d’Actuació Municipal 2011-2015 recull més de 300 accions.

Dues de les línies estratègiques del programa són, d’una banda, la reactivació de l’economia i el foment de l’ocupació, i de l’altra la millora de la via pública amb tot un quadre d’inversions en què es prioritzen les accions a du a terme. Algunes de les actuacions del PAM ja han estat executades com é3s el cas de l’arranjament de l’entorn de la zona IVECO o les obres a les escales del Raval.

Segons l’alcalde, Sergi Mingote, aquest document representa “el compromís de l’Ajuntament amb la ciutadania. És un document que permet la planificació per actuar amb més eficàcia, eficiència i també sota la màxima transparència".

L’11 de juny, coincidint amb el primer any de la constitució del nou consistori, es presentarà a la Sala Cooperativa, a les 19 hores, el Programa d’Actuació Municipal 2011-2015. 

Edicions locals