El CAP de Plana Lledó deixarà de ser punt de vacunació per la Covid

Salut reorganitza a partir de dilluns 17 de gener la campanya de vacunació al Vallès Oriental

Societat

Mollet del Vallès

El Departament de Salut reorganitza a partir del proper dilluns la campanya de vacunació contra la COVID-19 al Vallès Oriental, una reorganització que elimina el CAP de Plana Lledó de Mollet com a punt de vacunació poblacional.

A partir del dilluns 17 de gener, Salut torna a obrir el Palau d’Esports de Granollers per vacunar la població adulta (majors de 12 anys) i els infants (de 5 a 11 anys) del territori. En aquesta nova etapa el Palau disposarà de 12 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació i zona d’observació per a després de l’administració de la vacuna. Els circuits d’adults i d’infants estaran clarament diferenciats; amb una entrada específica per a cada un (ambdues pel carrer Voluntaris 92). En el cas dels adults, s’administraran primeres dosis a persones que encara no estiguin vacunades, segones dosis pendents i dosis de reforç als col·lectius prioritzats: majors de 40 anys i vacunats amb AstraZeneca o Jansenn de qualsevol edat.

La previsió és administrar fins a 4.000 dosis diàries, però el ritme de vacunació dependrà en tot moment de la quantitat de vacunes disponibles. Totes les persones que es vulguin vacunar hauran de demanar cita a vacunacovidsalut.cat.

El punt de vacunació del Palau d’Esports de Granollers obrirà de dilluns a dissabte, de les 9 h a les 13.30 h, i de les 15 h a les 20 h. Els diumenges obrirà de les 9 h a les 13.30 h. No hi haurà cap afectació de l’activitat habitual de la instal·lació.

Al Vallès Oriental, en aquesta nova fase de la campanya, juntament amb el Palau d’Esports de Granollers, continua obert el punt del CAP La Florida de Santa Perpètua de Mogoda, on es vacunarà població adulta i pediàtrica (fins ara només era per a adults). I a partir del dia 22 de gener s’obrirà un nou punt al CAP Sant Celoni, que funcionarà els dissabtes i diumenges, on es vacunarà la població adulta.

Amb aquesta reordenació, a més del CAP Plana Lledó, també deixaran d'estar operatius els punts de vacunació poblacional habilitats al CAP Sant Miquel de Granollers i al CAP Corró d’Avall de les Franqueses del Vallès.

Edicions locals