La Policia Local de Parets fa dues detencions en 48 hores

Els agents van detenir l’autor d’un robatori i van evitar un intent de robatori

Societat

| Aj. Parets

En 48 hores, el cos de Policia Local de Parets ha realitzat dues detencions relacionades amb robatoris o intents de robatoris al municipi.

La primera va tenir lloc dijous a la tarda, un jove veí de Parets, per un robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa. Aquest mateix jove va estar relacionat i també detingut en els fets ocorreguts el dissabte anterior.

El segon detingut ha estat aquest dissabte sobre les 22.30 h quan agents de la Policia Local han sorprès uns individus forçant l'entrada de l'empresa Freudenberg. Els van perseguir fins a Meridiana, Barcelona, on els agents han pogut detenir un dels autors, de nacionalitat albano-kosovar amb molts antecedents per diferents delictes.

Dos ferits per arma blanca, el cap de setmana anterior

A banda d'aquestes dues detencions, el cap de setmana anterior hi va haver una baralla a la plaça de la Vila que va acabar amb dos ferits per arma blanca i un detingut.

En aquest sentit, Jordi Seguer, portaveu d'Ara Parets ERC, també lamentava que hi ha hagut una "onada d'intents de robatoris al Barri Cerdanet des de fa setmanes" així com "robatoris constants en trasters". Per tot plegat, insten el Govern Municipal a augmentar el nombre d'efectius "per disposar realment les 24 hores de doble patrulla".

Edicions locals