El barri antic acollirà de nou la fira medieval que arriba a la 8a edició

Parets Medieval tindrà lloc dissabte 22 i diumenge 23 de gener, en horari d'11 h del matí a 22 h de la nit

Cultura

El barri antic acollirà de nou la fira medieval que arriba a la 8a edició
El barri antic acollirà de nou la fira medieval que arriba a la 8a edició | Enric Bartel

Coincidint amb les dates de la festa major, el  barri antic tornarà a ser l'escenari el pròxim dissabte 22 i diumenge 23 de gener d'una nova edició de la fira Parets Medieval. La proposta celebra enguany a la VIII edició, mantenint l'essència que l'ha caracteritzat durant tots aquests anys, arribar a tots els públics.

Els visitants podran passejar, comprar i fins i tot degustar els productes de les diferents parades d'alimentació, ceràmica, bijuteria i roba que formaran part d'aquesta nova edició, entre les 11 h i les 22 h de la nit. I no només això, també podran gaudir de les diverses activitats que s'hi realitzaran.

La inauguració oficial del mercat medieval es farà el dia 22 de gener a les 12 h i anirà a càrrec dels germans Jofres, qui per ordre del Rei Jaume I, es presenten com els vigilants oficials d'aquest mercat.

Ambdós dies es farà una cercavila musical amb La Torna i hi haurà un espai de jocs de fusta. El diumenge a les 13.05 h es farà el pagament de soldades als membres del campament i a les 13.30 h hi haurà la ballada dels gegants amb exhibició de totes les colles per tancar la jornada.

Edicions locals