El Teatre Can Rajoler convida Joan Pera pel 25è aniversari

El comediant va ser un dels actors que va inaugurar el teatre l'any 1997

Cultura

El Teatre Can Rajoler convida Joan Pera pel 25è aniversari
El Teatre Can Rajoler convida Joan Pera pel 25è aniversari

El Teatre Can Rajoler celebra enguany el seu 25è aniversari. Per homenatjar l'efemèride d'aquest espai dedicat a les arts escèniques, el Servei de Cultura de l'Ajuntament de Parets ha convidat l'actor Joan Pera, qui va ser un dels actors que va inaugurar el teatre Can Rajoler el dia 25 de gener de 1997. Ara, 25 anys després, torna per donar a conèixer el seu nou espectacle Master Xof.

Tot i que al llarg d'aquests anys, Joan Pera ha tornat als escenaris paretans en més d'una ocasió, els veïns de Parets podran gaudir aquest cop d'una nova comèdia on l'actor i humorista dona vida a l'amo i cap de cuina de la Perdiueta Eixerida, qui amb el restaurant ple a vessar acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre l'establiment amb l'excusa d'una jubilació que mai ha volgut.  Enfadat i decebut, el cuiner es tanca a la cuina i decideix, sense l'ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per a demostrar que encara està en forma.

Darrere dels fogons, amb simpatia, entre riures i complicitats, el Master Xof prepararà per a tot el públic un menú d'aquells que agraden a tothom. Però, per sorpresa, hi haurà dos misteriosos comensals que el trauran de polleguera. Qui assisteixi a l'obra coneixerà si Pera s'haurà de retirar o continuarà sent el cuiner dels riures de tota la vida.

Horari i entrades

L'espectacle tindrà lloc dilluns 24 de gener, a les 19 h. Les entrades es poden adquirir al web espectacles.parets.cat/. El preu  és de 21 euros i de 16 euros pels titulars del carnet jove de Parets. També hi ha descomptes per a jubilats.

Edicions locals