El Circuit acollirà un assaig de pretemporada de la Fórmula 1

Del 23 al 25 de febrer, el traçat català tornarà a convertir-se en banc de proves per a la categoria reina

Esports

| Circuit de Barcelona-Catalunya

La nova era de la Fórmula 1 es posarà en marxa del 23 al 25 de febrer al Circuit de Barcelona-Catalunya. Això sí, en aquesta ocasió no seran els tests oficials perquè aquests es faran a Bahrain, mentre que al traçat vallesà es farà una sessió de prova prèvia. Tot i que, durant un total de tres jornades, la categoria reina de l’automobilisme se submergirà en la preparació exhaustiva de la temporada 2022, que enguany presenta importants i nombrosos canvis pels monoplaces.
 

D'aquesta manera, les noves unitats del Mundial de l'F1 veuran la llum per primera vegada de forma col·lectiva en territori català amb l'assaig de pretemporada. Les deu escuderies provaran amb els seus pilots a una pista per la qual tornaran a passar durant la gira de la caravana mundialista, concretament els dies 20, 21 i 22 de maig amb la celebració del Gran Premi d'Espanya de la Fórmula 1 2022.

A diferència dels darrers anys, per a aquesta ocasió l'esdeveniment es desenvoluparà en principi de manera privada, sense la presència de públic, i tampoc es farà cap cobertura en directe. El motiu és perquè des de la Fórmula 1 s'ha decidit traslladar els tests oficials de pretemporada cap a Bahrain, que tindran lloc del 10 al 12 de març, amb presència de públic i cobertura en directe de l'esdeveniment. 

Edicions locals