S'adjudica per 43.500 euros la redacció de la piscina descoberta de Parets

El projecte s'ha adjudicat a l’empresa Pérez Piñana Arquitectes, SCP i haurà d'estar enllestit en quatre mesos

Societat

Ubicació on es preveu construir la piscina descoberta
Ubicació on es preveu construir la piscina descoberta | Ara Parets ERC

La junta de govern de Parets va adjudicar el passat dijous les obres de redacció i direcció del projecte de la nova piscina descoberta que es construirà al costat dels pavellons municipals. El projecte s'ha adjudicat a l’empresa Pérez Piñana Arquitectes, SCP per un import de 43.547 euros.

La renúncia de l’anterior arquitecte al qual s’havia adjudicat l’obra –Quim Rosell– a finals de l’any passat, ha obligat l'Ajuntament a portar a terme una nova licitació. Segons apunta el consistori, l’anterior arquitecte s'havia compromès a lliurar el projecte executiu a principis de setembre, "cosa que no va succeir atès la sobtada renúncia". Amb tot, Rosell, qui va renunciar-ne al setembre, sí que va lliurar un avantprojecte de la piscina descoberta.

L'adjudicació a Rosell teniu un preu de 18.022 euros, mentre que l'actual comporta una xifra molt més elevada, malgrat ja partir de l'avantprojecte realitzat pel primer adjudicatari. L'Ajuntament explica que la diferència econòmica es deu a la diferència de l'encàrrec: "En el primer cas només es va adjudicar la redacció del projecte i en aquesta segona adjudicació s'ha inclòs projecte i direcció de l’obra dins el pressupost".

La redacció de la piscina descoberta haurà d'estar redactada en un termini màxim de quatre mesos des de la seva adjudicació i, entre d'altres, ha d'incloure un estudi que contempli la possibilitat que, posteriorment, es pugui climatitzar.

Edicions locals