El Club Atletisme presenta més de 250 esportistes

La presentació oficial de la temporada va tenir lloc dissabte a la Sala Cooperativa

Esports

El Club Atletisme presenta més de 250 esportistes
El Club Atletisme presenta més de 250 esportistes | Silvia Ferran / Ajuntament de Parets

El Club Atletisme Parets té aquesta temporada més de 250 esportistes. El club va fer dissabte la presentació oficial del club a la Sala Cooperativa. 

El president del club, Salvador Corbera, destaca que la presentació es va dividir en diversos grups per “la gran quantitat d'atletes que tenen enguany amb més de 250. Ens estem plantejant fer la presentació en un altre lloc més gran per als propers anys perquè cada vegada en som més. Tenim entrenadors de gran categoria i els són els responsables dels èxits de l'entitat. De moment estem anant molt bé als campionats de pista coberta i al cros. D'aquí a poc esperem que els atletes facin bons campionats a l'aire lliure”.

En l'acte, també hi habia l'alcalde Francesc Juzgado i el regidor d'Esports Alejandro Villena. "Es un dels clubs esportius que tenen més esportistes i per Parets és un orgull. A pesar de la pandèmia, l'entitat ha anat creixent en nombre d'atletes i també amb un nivell cada vegada més alt. Estem veient molts pòdiums d'atletes del club i els vull felicitar per l'èxit que estan tenint", va dir l'alcalde. 

Edicions locals