L'Handbol Parets té la fase pel títol a tocar

És l'únic equip dels dos grups de la Primera Catalana que encara no ha perdut cap partit

Esports

| CH Parets

El sènior masculí de l'Handbol Parets va directe cap a la fase pel títol perquè després de 15 jornades disputades encara no coneix la derrota amb 13 triomfs i 2 empats. De fet, l'equip dirigit per Josep Manel Herrero és l'únic conjunt dels dos grups de la Primera Catalana que encara no ha perdut cap partit. 

El Parets és líder del grup A de la Primera Catalana, amb 28 punts, quan falten tres jornades per acabar la fase regular. Els quatre primers classificats dels dos grups passaran a la fase pel títol per disputar-se les tres posicions d'ascens a la Lliga Catalana. "A l'inici de la temporada l'objectiu era salvar la categoria, però vist els resultats crec que tenim la possibilitat de jugar la fase d'ascens, que és ara el nostre objectiu", explica el president de l'Handbol Parets, Edgar Serra, que es mostra prudent, tot i liderar el millor equip de la Primera Catalana. "Si fa un any ens diuen que estaríem en aquesta situació, no ens el creurien. Tot i que Josep Manel és un entrenador que motiva molt a l'àmplia plantilla i que fan tres dues d'entrenament per setmana, treballen moltíssim per treure els resultats", admet el president.   

La diferència del Parets amb el cinquè classificat, el Sants, és de nou punts, però encara el passi a la fase pel títol no és matemàtic perquè els paretans tenen dos partits ajornats i els barcelonins, tres. A l'antepenúltima jornada, el Parets visitarà la pista del Sants amb l'objectiu de fer una passa més per la fase pel títol. "Si guanyem a Sants, encara no serà matemàtic el passi a la fase pel títol pels partits ajornats que tenim. Tot i que, ho tindrem més a prop", assegura Serra. 

Una pancarta per la igualtat

Durant tot el mes de març, el CH Parets mostrarà en tots els partits que es juguin al Pavelló Municipal Joaquim Rodríguez una pancarta amb el missatge, La Igualtat s'entrena cada dia. D'aquesta manera, el club se suma als actes de reivindicació pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Edicions locals