Objectiu ascens per l'Handbol Parets

L'equip paretà ha tancat la primera fase invicte

Esports

L'Handbol Parets celebrant la seva última victòria
L'Handbol Parets celebrant la seva última victòria | Club Handbol Parets

Parets del VallèsSergi Casanovas

El Club Handbol Parets arrenca la segona fase de la lliga amb un clar objectiu: aconseguir l'ascens. El conjunt de Josep Manel Herrero ha tancat la primera ronda de la competició aquest cap de setmana amb dos partits guanyats, davant l'Egara i el Banyoles B. La seva primera part de la temporada ha estat excelsa, obtenint 17 victòries, 3 empats i cap derrota.

Ara, l'equip paretà començarà la fase per l'ascens i pel títol amb dues victòries de marge respecte als seus perseguidors i tres respecte als llocs fora de l'ascens. L'entrenador Josep Manel Herrero s'ha mostrat molt satisfet pels resultats de la primera fase, afirmant que "ens ha sortit de conya". El preparador ha marcat com a objectiu clar l'ascens, deixant la lluita pel títol per quan la primera meta estigui complerta.

Herrero també ha destacat el que ha assolit un equip que fa dos anys va acabar a la cua de la classificació i que no ha tingut grans canvis. En aquest sentit, l'entrenador ha afirmat estar satisfet perquè "hem tret un molt bon rendiment".

La fase per l'ascens i el títol començarà aquest cap de setmana al Pavelló Municipal de Parets, on rebran a l'Handbol Rapid Cornellà, el segon classificat. El club paretà podria certificar l'ascens a les primeres jornades, gràcies als 12 punts que tenen de la fase anterior.

Edicions locals