Neus Jordà: 'Vols ser constructiva, però res del que proposes t'ho accepten'

La portaveu de Parets per la República fa balanç dels 15 mesos del govern actual de Parets

Política

Neus Jordà: 'Vols ser constructiva, però res del que proposes t'ho accepten'
Neus Jordà: 'Vols ser constructiva, però res del que proposes t'ho accepten'

Sergio Carrillo

Amb només una regidora, Parets per la República va entrar a govern el 2019 i el gener del 2021 en va sortir. Neus Jordà, l'edil del partit, ha reiterat en molts plens –i ara ho torna a fer– que hi ha "faltes de respecte" del govern cap a l'oposició.

Això i el fet que "els ponts –entre govern i oposició– s'han trencat" és el primer que respon a l'hora de fer balanç dels 15 mesos de govern del PSC i Sumem.

De faltes de respecte en recita unes quantes. "Que no se'ns convoqui a la Junta de Seguretat; que se'ns prometi una junta de portaveus per tractar la immersió lingüística i no es convoqui...".

També lamenta "que no tingui en compte les nostres propostes mai". En aquest sentit hi afegeix: "Costa molt quan davant et trobes amb un mur. Vols ser constructiu, però et trobes que res del que proposes t'ho accepten".

D'altra banda, Jordà considera que "el nou govern viu de les rendes del govern plural" i lamenta que hi ha propostes anunciades que no es podran executar: "Totes sabem que no es podrà fer el tercer pavelló; no és perquè no vulguin, però estem a un any de les eleccions i, com funciona l'administració pública, és absolutament impossible".

Amb tot, la regidora de Parets per la República assegura que "tampoc tenim un monstre al govern" i admet que "hi ha coses que hem compartit i a les quals els hi hem donat suport". A més, conclou: "Ens consta que hi ha regidors joves que han començat amb moltes ganes; però també ens consta que és difícil, perquè entres en unes dinàmiques d'una marca de partit com és el PSC que et limita molt".

Edicions locals