Manuel Losada: 'No tenim alcalde, sinó que hi ha tres o quatre persones que van fent'

El portaveu de Ciutadans valora el mandat de coalició del PSC i Sumem Esquerres a Parets

Política

Ciutadans ha estat l'únic partit del consistori que no ha trepitjat govern i així ho recorda de tant en tant el seu regidor, en Manuel Losada, per qui la moció de censura res li havia de canviar, a priori.

De fet, tenint en compte que es passava d'un alcalde d'ERC a un del PSC, tot faria pensar que els vincles haurien de ser més pròxims. Sobre el paper, que la moció servís per treure de l'Alcaldia un partit independentista hauria de fer que Ciutadans hi estés d'acord.

Doncs bé, Losada no segueix els estàndards i en el seu balanç d'aquests 15 mesos de govern de PSC i Sumem té més paraules positives per a l'exalcalde republicà que per a l'actual alcalde socialista. "M'entenia millor amb el Jordi Seguer. Des del 2021, no m'han trucat ni el Francesc Juzgado ni la Casandra Garcia", diu Losada, qui tampoc apunta a què aquest sigui un tarannà de partit, ja que "amb el Sergi Mingote –exalcalde socialista– sí que treballàvem al dia a dia i sense entrar a govern".

El PSC ja li ha dit a Losada en algun ple que està amb els independentistes o que ho és, tot i que el regidor del partit taronja, evidentment, ho nega: "Estem amb les persones que no fan res en contra de la llei, i amb el Seguer sempre hem parlat de temes locals".

Sobre la feina de l'actual govern, considero que el motiu de la moció no ha estat justificat. "Ens van vendre que era per tirar projectes endavant, però jo no he vist evolucionar gaire el municipi". A més, assegura que el govern està "presentant projectes de cara a les eleccions" i que les obres que s'estan o s'han realitzat "ja estaven projectades".

Per últim, l'edil considera que "no tenim alcalde, sinó que hi ha tres o quatre persones que van fent". En aquest sentit, considera que Juzgado va haver de fer el sacrifici de "ser alcalde sabent que no tindrà l'última paraula en molts temes, sinó que ho faran altres regidores com la Rosa o la Casandra".

Edicions locals