Un camió s'encasta contra la columna d'un pont a l'AP-7 a Mollet del Vallès

El conductor, que va quedar atrapat a la cabina, va ser traslladat a l'hospital ferit de gravetat

Societat

Un camió s'encasta contra la columna d'un pont a l'AP-7 a Mollet del Vallès
Un camió s'encasta contra la columna d'un pont a l'AP-7 a Mollet del Vallès | @Toni________G

Un camió de gran tonatge es van encastar dissabte al matí contra la columna d'un pont a l'AP-7 a Mollet del Vallès i va deixar el conductor ferit de gravetat.

L'accident es va produir pels voltants de les 10.30 h a l'alçada del quilòmetre 139 de l'AP-7, a tocar de la sortida de Parets. El tràiler va sortir de la via per la mitjana i va xocar contra la base del pont que creua l'AP-7 i porta al camp de tir olímpic de Mollet.

El conductor del camió va quedar atrapat a la cabina, i va haver de ser excarcerat pels Bombers i evacuat pel SEM a l'Hospital de Sant Pau. El sinistre va obligar a tallar dos carrils en cada sentit de la marxa i va provocar fins a 5 quilòmetres de cua en sentit Girona i 4 quilòmetres més en sentit Tarragona.

L'accident també va generar de retruc aturades a la C-59 a Mollet del Vallès i a l'enllaç C-17/AP-7 a Parets del Vallès. Set dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies del SEM i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra van treballar en el sinistre.

Edicions locals