Prop de 200 participants al Cros Escolar 2022

La jornada es va celebrar a les pistes d'atletisme municipals

Esports

Una de les curses celebrades dissabte
Una de les curses celebrades dissabte | Ajuntament de Parets

Prop de 200 infants van participar dissabte passat al Cros Escolar de Parets. Les curses, organitzades per l'Ajuntament de Parets, es van desenvolupar durant tot el matí a les pistes municipals d'atletisme. En elles hi van participar nens i nenes nascuts entre els anys 2012 i 2018.

Els participants es van dividir en sis categories: debutants (P-3), que van córrer una distància de 200 metres; premini (P-4), amb 300 metres de recorregut; mini (P-5), amb 400 metres; prebenjamí 1 (1r curs), amb 500 metres; prebenjamí 2 (2n curs), amb 650 metres; i benjamí (3r i 4t) amb 900 i 1000 metres, respectivament.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va voler posar en valor la fita: "la valoració és positiva, són més de 30 anys fent aquesta cursa i tenim prop de 200 participants, nens i nenes de totes les escoles del municipi". El regidor d’Esports, Alejandro Villena, va valorar la jornada: "tenim molts participants i l’ambient és molt bo, Els darrers anys han sigut una mica complicats i això fa que la gent avui estigui molt animada".

Un cop finalitzades totes les curses, es van lliurar les medalles als tres primers classificats de cada categoria.

Edicions locals