Arrenquen les trobades 'Cafè Comerç'

Es tracta d'un espai de debat i reflexió entre Ajuntament i comerciants de Parets

Economia

Durant la primera sessió, a Can Rajoler
Durant la primera sessió, a Can Rajoler | Silvia Ferran / Aj. Parets

Una quinzena de comerciants van participar en la primera trobada Cafè Comerç, celebrada el 2 de maig a Can Rajoler, amb la presència de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i la regidora de Comerç, O’Hara Valdivia.

L'objectiu és organitzar periòdicament aquestes trobades amb la participació de membres de l'Ajuntament, experts i comerciants amb l'objectiu de potenciar el sector al municipi. Es proposa el Cafè Comerç com un espai de debat i reflexió on es plantegen necessitats, accions a fer en el futur i temes d’interès comú en el sector del comerç.

El batlle, Francesc Juzgado, valora "molt positivament aquesta iniciativa que ens permet copsar les propostes i necessitats d'un sector que ens necessita més que mai al seu costat". Juzgado també assegurava que han pres nota "per dur a terme noves iniciatives per donar-los suport en tot el que estigui a les nostres mans".

Pel que fa a la regidora de Comerç, O’Hara Valdivia destaca que va ser una trobada molt enriquidora per ambdues parts: "Pel que fa a l’Ajuntament, pel fet de poder contribuir i de disposar de recursos per portar a terme actuacions relacionades amb el comerç, i pel que fa als comerciants, per poder transmetre el que necessiten i, sobretot, el que necessiten els seus clients".

La propera sessió –encara sense data fixada– estarà centrada en la temàtica de l’associacionisme i en la importància del seu enfortiment per la millora del sector comercial a Parets.

Edicions locals