El director general de l'Agència de Residus de Cataluya, en una xerrada a Parets

Serà dijous a la Sala Serra de la Cooperativa i l'acte informatiu tractarà la gestió dels residus a Parets

Societat

Isaac Peraire
Isaac Peraire

Ara Parets ERC organitza aquest dijous (19 h) a la Sala Serra de la Cooperativa de Parets una xerrada informativa sobre la gestió dels residus a Parets, a càrrec del director general de l’Agència de Residus de Cataluya, Isaac Peraire.

En l'acte s'explicarà la situació actual del model de recollida de residus, la feina feta des del Govern Plural i les perspectives de futur.

També el director general donarà més detalls dels projectes i dels nous models de recollida que s’estan implementant arreu del país per complir amb els paràmetres que marca la Unió Europea.

Ara mateix, l’Ajuntament està en procés de licitació del servei de recollida d’escombraries (rebuig i orgànica) i de la neteja-escombrada de la via pública –està previst que es liciti el juny, tal com s'indica al portal del contractant–.

Un dels temes que es posarà sobre la taula dijous serà el porta a porta: "Avui dia es desconeix si de cara al futur immediat es contempla la implantació del model de porta a porta, que tan bon resultat ha donat amb un increment notable del percentatge del reciclatge a les llars", apunta Ara Parets ERC.

Edicions locals