Arriba El Piolet, la caminada del Centre Excursionista Parets

La clàssica jornada paretana celebrarà una nova edició aquest diumenge

Esports

Alguns dels participants de la darrera edició, celebrada a l'octubre de 2021
Alguns dels participants de la darrera edició, celebrada a l'octubre de 2021 | Ajuntament de Parets

La caminada popular El Piolet torna aquest diumenge de la mà del Centre Excursionista Parets. Aquest any, l'entitat presenta un recorregut d'11 km, pels carrers de Parets i per la zona agrícola de Gallecs. Les inscripcions segueixen obertes tan online com presencialment. 

La caminada d'enguany tindrà el seu inici a les 9 h a la seu del Centre Excursionista Parets, al costat del Pavelló Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. El Piolet començarà amb trams urbans pels carrers del municipi, per després endinsar-se en la zona del parc agrícola de Gallecs. Enmig d'aquest recorregut, a l'Església de Santa Maria de Gallecs, els participants podran trobar un avituallament per recuperar energies. La jornada acabarà novament a la seu de l'entitat on es farà una botifarrada acompanyada de música, sortejos i un foto call, organitzat per l'Associació fotogràfica de Parets.

Les inscripcions encara estan obertes, tan digitalment al portal Runedia, com de forma presencial al local del Centre Excursionista Parets. La inscripció té un preu de 8 € i inclou l'avituallament, l'entrepà de botifarra i el refresc al final del recorregut, una samarreta tècnica i la participació en els diversos sortejos que es faran.

Edicions locals