Belen García signa la setena posició a casa

La pilot vallesana s'ha mantingut a la zona de punts a la cursa de les W Series

Esports

La pilot de l'Ametlla al Circuit de Barcelona-Catalunya
La pilot de l'Ametlla al Circuit de Barcelona-Catalunya | Instagram Belen García

La pilot de l'Ametlla del Vallès Belen García ha finalitzat en setena posició la cursa de les W Series al Circuit de Barcelona-Catalunya. García segueix així amb ple de punts a aquesta temporada, després de la setena i la quarta posició que va aconseguir a la primera ronda celebrada a Miami (EUA).

La vallesana, que partia en sisena posició, ha perdut una posició a la sortida davant la també espanyola Marta Garcia. Les dues pilots han premut durant diverses voltes a Beitske Visser, la cinquena classificada. Finalment, Belen García no ha pogut progressar i s'ha mantingut a la setena plaça fins a la bandera a quadres. La posició aconseguida li permet sumar 6 punts més a la classificació de les W Series, on aconsegueix escalar fins a la sisena plaça amb 24 punts.

La victòria a la ronda catalana de la categoria ha estat per la britànica Jamie Chadwick (Jenner Racing). Al podi del Circuit de Barcelona-Catalunya també hi han pujat Abbi Pulling (Racing X) i Alice Powell (Click2Drive Bristol Street Motors).

Edicions locals