Detinguts 'in fraganti' quatre persones acusades de robar al polígon

La Policia Local ha efectuat les detencions al polígon industrial Llevant aquesta matinada

Societat

Detinguts 'in fraganti' quatre persones acusades de robar al polígon
Detinguts 'in fraganti' quatre persones acusades de robar al polígon

La Policia Local de Parets ha detingut aquesta matinada “in fraganti” quatre persones acusades d’un intent de robatori amb força a una empresa de la zona del Polígon Industrial Llevant. La detenció s’ha produït durant el patrullatge preventiu per la zona, al voltant de les 00.30 h de la matinada de diumenge a dilluns.

Segons informen fonts municipals, la patrulla de la Policia Local va observar com tres persones sortien per un forat realitzat a la tanca d’una empresa del polígon Llevant quan s’ha produït la detenció i s’ha demanat suport del cos dels Mossos d’Esquadra. Posteriorment, amb l’arribada de la patrulla dels Mossos d’Esquadra, s’ha produït la detenció de la quarta persona que esperava en una furgoneta del model Mercedes Sprinter amb un requeriment policial previ i que ha estat traslladada al Dipòsit Municipal de Parets. 

Un cop fetes les detencions de les quatre persones acusades presumptament d’un delicte de robatori amb força, el cos de la Policia Local ha instruït diligències i a les 3.30 h els detinguts han estat traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mollet del Vallès.

 

Edicions locals