Neus Jordà repetirà com a candidata de Parets per la República

La presentació oficial serà el 8 de juliol, amb la participació d'en Jordi Turull

Política

L'actual regidora de Parets per la República-Junts per Catalunya, Neus Jordà, tornarà a ser la candidata del partit per als comicis municipals del maig de 2023.

Tot i que el suport del partit ja semblava evident, Jordà assegura que va demanar fer primàries per obrir el procés. La regidora va ser l'única candidata a presentar-se i va ser-ne escollida per unanimitat –sense cap vot en blanc ni en contra–. Això mateix, haver aconseguit "el suport total de la meva gent" per seguir encapçalant el partit, la fa sentir "molt contenta".

D'aquest procés votat per l'assemblea ja han passat uns dos mesos i ara ho fan públic, després que la territorial de Junts per Catalunya ho hagi validat.

Jordà, que en la seva primera experiència en política ha format part tant del govern com de l'oposició, té clar que "no som aquí per decidir què necessita la gent de Parets", sinó que volen ser "útils" i per aconseguir-ho hauran d'"escoltar" molt a la ciutadania, un terme que reitera la candidata.

Precisament "escoltar" és un dels tres pilars sobre els quals vol pivotar el seu projecte electoral, als quals també hi suma "actuar" i "treballar". Per a aquest any que queda abans de les eleccions, Neus Jordà garanteix accions ciutadanes diverses i "una campanya diferent".

Traslladant la mirada precisament a la primavera vinent, Jordà assegura: "Ara sí que estic preparada per ser alcaldessa". Alhora, explica que s'ha estat formant molt. És realista i admet que "aconseguir l'alcaldia és molt difícil", però insisteix que el partit està "preparat per liderar".

La presentació oficial de la candidata Neus Jordà serà el divendres 8 de juliol a les 19 h al parc de la Linera, amb la presència de Jordi Turull.

Edicions locals