El Consell Esportiu comarcal anuncia les dates per la temporada 2022-2023

Les inscripcions a les lligues d'esports en equip acaben d'obrir

Esports

La lliga de korfball de la temporada passada a La Garriga
La lliga de korfball de la temporada passada a La Garriga | Consell Esportiu del Vallès Oriental

El Consell Esportiu del Vallès Oriental ha anunciat les dates de les competicions comarcals de la temporada 2022-2023. El calendari inclou diversos tornejos i lligues de diversos esports individuals i en equip, que aniran començant durant tota la temporada.

Entre els esports en equip s'inclouen les lligues de bàsquet, bàsquet femení, futbol sala, futbol 7, handbol, mini handbol i voleibol. Les inscripcions pels equips que vulguin competir en aquestes disciplines acaben d'obrir i es poden fer a la web del consell. Les lligues d'aquests esports començaran a principi de temporada. 

Pel que fa als esports individuals hi haurà competicions d'atletisme en pista, cros, bàdminton, escacs, gimnàstica rítmica, judo i patinatge artístic. En aquests casos, les competicions s'aniran celebrant al llarg de la temporada, depenent l'esport.

El calendari esportiu comarcal té les seves cites importants el mes d'abril, amb les jornades esportives del Vallès Oriental. La jornada de Primària tindrà lloc el 14 d'abril de 2023 i hi participaran els nens i nenes de 6è de les escoles de la comarca. La jornada de Secundària serà una setmana després, el 21 d'abril, i estarà destinada als joves de 1r d'ESO.

Edicions locals