La plantilla del CF Parets per la temporada vinent agafa forma

L'equip manté el bloc amb moltes renovacions i el primer fitxatge: Jordi Vallcorba

Esports

Jordi Vallcorba (centre), el nou fitxatge de l'equip
Jordi Vallcorba (centre), el nou fitxatge de l'equip | CF Parets

El CF Parets ja es prepara per la temporada 2022/23. El primer equip del club paretà mantindrà la base d'aquesta temporada amb moltes renovacions ja anunciades. També tindrà noves incorporacions com la primera confirmada: el retorn del defensa Jordi Vallcorba.

El club de Parets ha començat la preparació de la temporada vinent amb un degoteig constant de renovacions. Fins a 8 jugadors actuals de l'equip seguiran l'any que ve: Litus Ferres, Armando, Álex Aznar 'Parri', Víctor Vilarrasa, Marc Gracia, Pol Montpart, Oriol Alsina i Albert Acoba. Per tant, el conjunt paretà mantindrà la major part de la plantilla d'aquest any en totes les línies del camp.

Aquestes renovacions se sumen a les ja anunciades a l'àrea tècnica. Erik Peralta seguirà a la direcció esportiva, Alex Pey i David Garcia a la preparació física i de porters respectivament i Blas Collado com a delegat del primer equip.

Tot i la pluja de renovacions, el CF Parets també ha anunciat el seu primer fitxatge per la pròxima temporada. És el defensa Jordi Vallcorba, que arriba provinent del FUE Tona, equip que aquest any ha pujat de Primera Catalana a Tercera RFEF. Vallcorba no és desconegut per l'afició paretana, ja va militar al club abans de passar pel CF Mollet UE i pel Tona.

Edicions locals