Més de 300 atletes participen a la primera jornada dels Campionats del Vallès

L'edició d'enguany s'està disputant a la pista Pedra Salvadora de Mollet

Esports

Una de les proves de la primera jornada dels campionats
Una de les proves de la primera jornada dels campionats | CA Mollet

La 58a edició dels Campionats del Vallès d'atletisme ja estan en marxa. Diumenge passat es va disputar la primera jornada, on més de 300 atletes dels dos vallesos van competir a la pista Pedra Salvadora de Mollet. La segona i última jornada es disputarà aquest diumenge a la mateixa ubicació.

La primera jornada va comptar amb fins a 13 curses en pista i 8 proves de salts i llançaments. En aquestes proves, els atletes de clubs de tot el Vallès van competir per les primeres posicions i així sumar punts pels seus respectius clubs. Per part del Vallès Oriental, els campionats compten amb clubs com el CA Granollers, el CA Parets, el CA Montornès, el CA Sant Celoni i l'amfitrió, el CA Mollet. 

Marcos Venteo, president del CA Mollet, valora positivament la primera jornada: "A nivell d'organització, ha anat de 10, tot i que feia una calor espectacular". El del club molletà destaca que els Campionats del Vallès són "una competició històrica". El president també remarca que a aquest tipus de campionats solen anar atletes menys habituals dels clubs i que, per tant, suposen "una oportunitat" per aquests esportistes. Tot i això, Venteo assenyala que la competició va estar "bastant repartida entre els clubs". Aquest fet també provoca que la participació sigui "més variable" i, per això, des del club organitzador esperen "menys atletes" per la segona jornada.

Tornada a les pistes aquest cap de setmana

La segona i última jornada dels Campionats del Vallès es disputarà aquest diumenge, de nou a la pista Pedra Salvadora de Mollet. Aquest cap de setmana hi haurà unes noves 12 curses i 8 proves de salts i llançaments, on els clubs i atletes han de rematar la feina de la setmana anterior. Un cop finalitzada aquesta jornada, se sumaran els punts i coneixerem el club campió de la 58a edició dels Campionats del Vallès.

Edicions locals