Quatre centenars de persones al sopar de la Protectora d'Animals de Parets

L'entitat va vendre gairebé totes les samarretes disponibles

Societat

Quatre centenars de persones al sopar de la Protectora d'Animals de Parets
Quatre centenars de persones al sopar de la Protectora d'Animals de Parets | Silvia Ferran / Aj. Parets

L’Associació Protectora d’Animals de Parets va celebrar dissabte el Sopar Solidari de la Protectora d’Animals a Can Butjosa amb una participació d’unes 400 persones. La protectora va organitzar una botifarrada, amb opció també de menú vegà, per un preu de 10 euros per persona i va vendre gairebé totes les samarretes.

A banda del sopar, la jornada va acollir diferents actuacions, entre elles, Animalia, el discjòquei DJ Enric Bermudez, un karaoke, l’actuació de Yaneisy i una altra a càrrec de Majida Brown. L’objectiu del sopar solidari és el de fer difusió de la importància i de la necessitat de donar ajuda als animals abandonats o perduts a Parets i donar a conèixer a la ciutadania els projectes de l’entitat.

En aquest sentit, el president de l'Associació Protectora d'Animals de Parets, David Nocelo, ressaltava que era "un dels dies més importants de l’any" i lamentava que "els dos anys d’aturada -per la Covid- han sigut molt durs econòmicament".

Pel que fa al govern, l'alcalde, Francesc Juzgado, felicitava l'entitat "per la feina que fa, una tasca de la qual moltes vegades només ens n’adonaríem si no es fes i que cal posar en valor". I la regidora de Benestar Animal, Laura Lozano, hi apuntava: "Creiem que l’entitat és un orgull pel nostre poble per tota la tasca que fan diàriament tots els voluntaris i voluntàries, i que es tracta d’un servei de 24 hores".

Per últim, cal remarcar que enguany l'Ajuntament destinarà la recaptació de les guardioles solidàries de la Nit del Teatre al Carrer i del vermut solidari de festa major a la Protectora.

Edicions locals