Quatre dies per celebrar la festa del barri de Lourdes

Hi haurà activitats a la plaça Rafael Alberti fins diumenge

Cultura

Torna el concurs de paelles
Torna el concurs de paelles

Aquest dijous arrencarà la festa de l'Associació de Veïns del Barri de Lourdes, coincidint amb la revetlla de Sant Joan i que s'allargarà fins diumenge amb activitats a la plaça de Rafael Alberti.

Les primeres activitats seran una exhibició de taekwondo a càrrec de l'escola Lee Young Parets (19.30 h) i les actuacions musicals de Mari Pérez (cantant), David Muñoz (guitarra), Javier Rodríguez (percussió) i el grup Kleo Covers (22.30 h). Tot plegat aquest dijous.

Divendres hi haurà una xocolatada infantil (11 h), una sessió del dj Brian amb música variada (20 h), sevillanes amb la col·laboració  de María Ángeles Lara (21 h) i l'actuació rumbera a càrrec d'Enrique Santiago i la seva banda (23 h).

Dissabte engegarà amb el canó d'escuma a les 12 h, així com amb un xou de pallassos i animació infantil (19 h), el grup Década de los 60 farà un xou de playback (21 h) i Leandro DM dj clourà la nit amb més música (23 h).

El darrer dia serà més gastronòmic, amb un vermut popular per a socis amb el grup Rociero de Parets (12 h) i el concurs de paelles (15 h). A les 20 h hi haurà playback havaneres i rom cremat, i dj Brian protagonitzarà el darrer acte, amb un final de festa a partir de les 22 h.

Les revetlles molletanes

D'altra banda, la capital baixvallesana acollirà aquest vespre múltiples activitats per Sant Joan. Més enllà de la rebuda de la flama a la plaça de Catalunya –amb sardanes, cercavila gegantera i castellera, uns pilars per la revetlla i els tradicionals parlaments– i de la celebració a Ca l'Estrada –amb l'encesa de la foguera, el sopar popular i la música a càrrec de dj Maceta Sound Beat–, altres entitats també proposen activitats alternatives.

És el cas de la Irmandade a Nosa Galiza, que a partir de les 20 h celebrarà la revetlla al pati de Can Gomà; o de l'Associació Balls de Saló, que ofereix un ball amb Mar i Cel a la pista exterior del pavelló Riera Seca a partir de les 23 h.

Les associacions de veïns de la Fira d'Artesans (plaça de l'Artesania, 20 h), de l'Estació del Nord (pista inferior del pati de l'escola Sant Jordi) i de l'Estació de França (carrer de Francesc Macià, 70, a la zona de vianants davant del local de l'entitat) també programen actes de revetlla.

Edicions locals