Prop de 180 pilots al Campionat d'Espanya de Superbike

Fins a sis campionats diferents rodaran pel Circuit, amb múltiples categories i un total de 12 curses programades aquest cap de setmana

Esports

Prop de 180 pilots al Campionat d'Espanya de Superbike
Prop de 180 pilots al Campionat d'Espanya de Superbike | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya segueix amb la competició motociclista del més alt nivell sobre el seu asfalt. Els pròxims dies 25 i 26 de juny compleix amb la seva cita anual habitual el Campionat d'Espanya de Superbike que, com de costum, es presenta amb prop de 180 participants de categories molt diverses.
 

Començant per Superbike, el plat fort del cap de setmana, es pot veure en el més alt de la taula de punts al campió del Món de Moto2 Tito Rabat. El català té un marge de 17 punts d'avantatge sobre Oscar Gutiérrez i de 23 respecte a Ilya Mikhalchyk. En Superstock 1000 és Daniel Sáez el més avantatjat, amb Ville Valtonen després d'ell.

A Supersport Next Generation és Yeray Ruíz el que marca la pauta, encara que pràcticament empatat a punts amb Aleix Viu. Entre els participants de Superstock 600, que comparteixen pista amb SSP, destaca Carlos Torrecillas, seguit d'Eric Fernández i Kimi Patova.

José Manuel Osuna és el que despunta a Superbike Júnior, amb Julio García i Antonio Torres empatats a punts després d'ell. Posant el focus en les categories més petites del certamen motociclista, és Jesús Torres el líder de Promo3, com Jesús Ríos ho és de PreMoto3; mentre que Álvaro Lucas encapçala la taula de Moto4.

Accés al Circuit
Els assistents podran accedir al Circuit per la porta 3 a partir de les 8:30h i estacionar els seus vehicles al pàrquing IN6. La taquilla 3 també estarà oberta per a qualsevol gestió. Es podrà seguir l'activitat a pista des de les Tribunes Principal, B, C i G. El pàdoc serà també de lliure accés amb l'entrada.

Promoció especial
Tots els aficionats que adquireixin la seva entrada per l’ESBK podran beneficiar-se d'un 10% de descompte en abonaments de tres dies per al Catalunya WorldSBK Round, que tindrà lloc del 23 al 25 de setembre.

Edicions locals