El FS Parets confirma la seva plantilla 2022-2023 amb sis cares noves

El club també ha anunciat la renovació del cos tècnic i de set jugadors

Esports

La plantilla del FS Parets de la temporada passada
La plantilla del FS Parets de la temporada passada | FS Parets

El FS Parets ha anunciat totes les novetats pel seu primer equip en els últims dies. Destaquen les renovacions del cos tècnic i de 7 jugadors, a més de les 6 incorporacions que reforçaran a l'equip paretà.

Les primeres renovacions anunciades van ser les del grup que dirigeix a l'equip. L'entrenador José Manuel Ibáñez, el preparador físic Héctor Sánchez i el delegat José Gavira seguiran a la banqueta, dirigint el projecte del club de Parets en una nova temporada a Divisió d'Honor. 

Per fer-ho comptaran amb 6 nous jugadors. Kimet Doñate és el primer reforç de l'equip, un jugador que torna a les pistes després d'una llarga lesió. A la porteria arriba Aran Amaro, que l'any passat formava part del Cerdanyola a Segona B Nacional. Nil Molist i Eric Combes també se sumen al conjunt paretà, provinents del Ripollet. Les incorporacions les tanquen David Hierro, des del Palau, i Uri Gómez, des de Les Corts, que se sumaran a l'ofensiva paretana.

Aquests fitxatges estaran acompanyats de gran part dels jugadors que ja formaven part del FS Parets, gràcies a les 7 renovacions que ha signat el club aquests dies.

Edicions locals