El tribut de Manel Fuentes al 'Boss' i Els Catarres, els plats forts de l'escena musical

Les Orquestres Maravella i la Principal de la Bisbal també compten amb una cita a la gresca paretana dissabte 23 i dilluns 25 de juliol

Cultura

Manel Fuentes & The Spring's Team actuaran dissabte 23 a les 23 h
Manel Fuentes & The Spring's Team actuaran dissabte 23 a les 23 h

Una festa major sense música no és una festa major. A Parets en són conscients i per aquest motiu han preparat un programa ple d'actuacions musicals per a tots els gustos.

Un dels plats forts de la gresca paretana serà el concert de Manel Fuentes & The Spring’s Team. Un tribut a un dels grans de la música, Bruce Springsteen, que el popular presentador i la seva banda duran al Parc de la Linera dissabte 23 de juliol a les 23 h.

A banda del tribut al Boss, la cirereta de la festa la posarà el concert d'Els Catarres. Els d'Aiguafreda, actuaran l'últim dia de la gresca –el 25 de juliol– a les 0.15 h, al Parc de la Linera. Una actuació amb la qual l'Èric Vergés, la Roser Cruells i el Jan Riera esperen fer vibrar el públic assistent amb els temes més populars de la banda i les últimes cançons del seu nou disc Diamants. Mentre que el fi de festa serà a les 2.15 h i anirà a càrrec de Versión Kanalla.

Però aquestes no seran les úniques actuacions musicals de la festa. N'hi haurà de gairebé tots els estils musicals. Destaquen els tradicionals concerts i balls de l'Orquestra Maravella (dissabte, 23) i La Principal de la Bisbal (dilluns, 25). El concert de pop-rock  Que la llum no pari de créixer de T-Nue; Ui Aquest! Tour 2022, una barreja de reggae, ska, rock i punk amb La Banda Biruji  (divendres, 22) i el tribut a Fito i Fitipaldis (diumenge, 24).

Concert per als més menuts amb el Pot Petit

La festa també ha pensat en els més petits de la família perquè puguin saltar i ballar, a ritme de la música d'El Pot Petit. El grup infantil visitarà Parets el penúltim dia de la festa, diumenge 24 per oferir un concert al Parc de la Linera a les 19 h, i repassar tots els seus èxits per a la mainada.

Edicions locals