Abacus celebra 15 anys a Mollet

La botiga molletana ha programat tallers i una exposició de Playmobil gegants per a l'aniversari

Cultura

15 anys de la botiga Abacus en Mollet
15 anys de la botiga Abacus en Mollet

Aquest dimarts, Abacus celebra el 15è aniversari de la seva botiga a Mollet, i ho fa amb una programació de tallers per a infants i amb els Playmobil com a protagonistes de l'establiment al llarg de la setmana.

Dilluns arrencaven les manualitats que s'ofereixen a la planta superior de la botiga, i la creació d'atrapasomnis era el primer objectiu. La resta de tallers seran: dissenya la teva pokeball, dimarts; dibuixa kawaii d'animals, dimecres; aprèn a fer una làmina màgica, dijous; i omple l'estiu de flors amb magic dough, divendres. L'horari és de 18.30 h a 20 h.

D'altra banda, "durant tot el dia hi ha les taules perquè els nens puguin fer dibuixos i optar a un premi de tres targetes de regal de 25 euros cadascuna d'elles", explica el Daniel Laborda, director de la botiga Abacus de Mollet. Al concurs de dibuix hi poden participar infants d'entre 2 i 14 anys i les creacions s'han de lliurar abans del dia 16 de juliol; el dijous 21 es donarà a conèixer el nom dels tres guanyadors.

D'altra banda, també s'ha apostat per fer una mostra d'una de les joguines més clàssiques per a l'efemèride: "Tenim una petita exposició de Playmobil gegants, de metre i mig, amb diferents personatges; i també tenim una promoció amb la qual la segona unitats de tots els Playmobil està al 50%", apunta Laborda, qui afegeix que aquests descomptes també s'amplien a alguns models de Lego.

El responsable de botiga es mostra satisfet per aquests tres lustres de la botiga a Mollet: "Això significa molt, tenir contacte permanent amb les poblacions de l'entorn i amb els nostres socis, que en tenim molts a Mollet, i continuarem amb aquesta línia de proposar apropar-nos a les famílies".

Edicions locals