Les 24 Hores de Futbol Sala de Parets tornen tres anys després

La 36a edició del clàssic torneig paretà es disputarà aquest cap de setmana

Esports

L'equip Wursi celebrant el triomf a l'edició de 2019
L'equip Wursi celebrant el triomf a l'edició de 2019 | Ajuntament de Parets

Les 24 Hores de Futbol Sala de Parets - Torneig Jordi Turull i Negre tornaran a omplir el Pavelló Municipal aquest cap de setmana. La 36a edició del torneig arriba amb retard, ja que en els dos últims anys no s'ha pogut celebrar. La competició comptarà un any més amb 16 equips, després que dos conjunts s'haguessin de quedar fora per sorteig.

El torneig més antic del Vallès Oriental, que s'organitza des del 1985, celebrarà una nova edició aquest cap de setmana. La competició omplirà el Pavelló Municipal tot el cap de setmana, tant dissabte com diumenge. 

Xavier Ribas, un dels organitzadors de la competició, afirma que hi havia moltes ganes de "tornar a tenir les 24 Hores després de dos anys de parada". Ribas explica que aquesta sensació era compartida: "Tota la gent, tant jugadors com entrenadors, tenien ganes de tornar i nosaltres també". L'organitzador creu que "de moment" han tingut "bona acceptació", ja que "s'han apuntat 18 equips".

Des de l'organització creuen que la jornada té un bon futur: "La intenció és seguir fent-les. Són la prèvia de la Festa Major i sempre tenim gent disposada a col·laborar"

Aquest esdeveniment esportiu està organitzat pel partit Parets per la República-Junts per Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Els encreuaments, ja preparats

El torneig d'enguany comptarà amb 16 equips: els 8 primers classificats de l'any anterior i 8 equips inscrits, entre els quals la majoria ja han participat en alguna edició de les 24 Hores. Fora de la competició s'han quedat dos equips: el Xiquets Futsal i el Nuevas Promesas del Oasis, després d'un sorteig celebrat fa unes setmanes.

Dimecres es van sortejar els encreuaments entre els equips participants. Wursi, actual campió i amb 15 títols, encapçalarà el grup A, acompanyat de tres equips que venen del sorteig: Persianas JR Chinchilla, AFC-Quibus i Doble Malta Farmàcia Ángeles Hernández Alonso. El grup B tindrà a l'actual subcampió, La Plaça Ixpa CCR Motosport, i a Moyde Racó de les Brasas, Tremendus i Malindrus. Loteria Graziella-Recader Grau liderarà el grup C on també estaran Transportes J. Vegal, La Lluita Team i The Wonders-Destaca. Finalment, al grup D han quedat enquadrats: JGR Reformas Inter-Avia Bar Tres Rosas, Sporting Carajillo, Birrarreal CF i Icars-Quibus.

El sorteig de grups de les 24 Hores | Neus Jordà

 

Edicions locals