Jordi Turull: 'Soc fan de la Neus Jordà; sempre ha sabut estar a les verdes i a les madures'

Divendres es presentava Neus Jordà com a candidata de Parets per la República per a les municipals de 2023

Política

Jordi Turull, Ariadna Font i Neus Jordà
Jordi Turull, Ariadna Font i Neus Jordà

Parets per la República-Junts presentava divendres la seva candidata per als comicis de 2023 -Neus Jordà-, en un acte al parc de la Linera en el qual el convidat estrella era un altre polític paretà que durant anys va ocupar la cadira de regidor i que actualment és secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull.

L'exconseller de la Presidència va lloar la candidata i va assegurar que és "fan" de la Neus Jordà, perquè "sempre ha sabut estar a les verdes i a les madures". Turull també assegurava tenir ganes "de fer un acte de suport explícit i de posar-me a disposició de la Neus". Ara fa quatre anys, la seva participació en el míting electoral de Jordà va ser per videotrucada des de la presó de Soto del Real.

Un dels aspectes que Turull va recalcar de la candidata és la seva capacitat per escoltar: "És una persona que escolta molt i en política escoltar és el més important que hi ha, perquè si no escoltes, no entens, i si no entens, és difícil que puguis resoldre les preocupacions, les ambicions, els patiments i les il·lusions de la gent".

També assegurava que, tant a govern com a l'oposició, "a la Neus l'hem vist amb la mateixa determinació, il·lusió i empatia". Per tot plegat, Turull va dir que "pot ser una magnífica alcaldessa" i va tancar apuntant: "T'ajudaré en tot el que faci falta".

De candidata accidental, a sentir-se'n preparada

 

Pel que fa a Neus Jordà, va reconèixer que el 2019 la seva elecció com a número 1 de la llista electoral "va ser una mica accidental", però divendres assegurava que li van fer "un gran regal" i que ha estat "una autèntica privilegiada" amb aquest càrrec.

A més, hi apuntava: "És una responsabilitat molt gran i per això el meu compromís ha estat el de formar-me, el d'informar-me i preparar-me moltíssim perquè vull representar-vos, però vull fer-ho bé".

Comparant els comicis de 2019 i els que vindran l'any vinent, considerava: "La primera vegada que vaig tenir l'oportunitat de ser a govern ens movia la passió i la il·lusió, però estàvem una miqueta verdes. Els 19 mesos de govern van ser un màster i, ara sí, per a les eleccions del 2023 estic absolutament preparada".

Jordà també va explicar que al setembre engegaran tota una sèrie d'accions on el principal objectiu és "escoltar" la ciutadania, i reivindicava que ella només és la cara visible del projecte, però que darrere hi ha "un equipàs".

Edicions locals