El Circuit acull sis curses dels Campionats de Catalunya de Motociclisme

Es tracta del Campionat Mediterrani de Velocitat i del Campionat de Catalunya de Velocitat de Clàssiques

Esports

El Circuit acull sis curses dels Campionats de Catalunya de Motociclisme
El Circuit acull sis curses dels Campionats de Catalunya de Motociclisme | Circuit de Barcelona-Catalunya

El proper cap de setmana, 16 i 17 de juliol, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà diversos campionats que venen sota el paraigua de la Federació Catalana de Motociclisme. Es tracta del Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV) i el Campionat de Catalunya de Velocitat de Clàssiques (CCVC). D'altra banda, també serà present el Campionat Interautonòmic de Velocitat.

La cita es presenta amb un programa molt atractiu i variat, obert al públic únicament el diumenge 17 de juliol i amb opcions per a tots els gustos gràcies a un total de sis curses i més de cent inscrits. El dia, a més, compacta tota la seva activitat en una jornada de cinc hores de curses, precedides d'una hora i mitja de sessions d'escalfament a primera hora del matí. A causa de la gran quantitat de categories presents de tots els campionats, aquestes sortiran agrupades a la pista de la següent manera.

Les SBK 1000 dels Campionats de Catalunya es batran en una mateixa màniga que les Open 1000 del CIV, mentre que se sumarà la copa monomarca Yamaha R1. El mateix succeirà amb les categories SSP 6000, Open 600 i la Yamaha R6 Cup. Les motocicletes Open 300 sortiran pel seu compte i les clàssiques també, contemplant categories com Classic 70, 80, B, C, SBK i SSP. També participarà la Copa Yamaha bLU cRU, certamen que ja va ser present al Circuit durant la celebració de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme.

El programa obert al públic s'estrenarà el diumenge a les 9 h amb la primera de les sessions de Warm Up. Aquestes tandes es duran a terme fins a les 10.20 h. A les 11 del matí donaran inici les curses amb la Copa Yamaha bLU cRU. A les 11.50 h serà el torn de les Clàssiques, seguides de SBK 1000, Open 1000 i la Yamaha R1 Cup a les 12.45 h. A les 14.10 h es posaran a prova les SSP 6000, Open 600 i la Yamaha R6 Cup; mentre que les Open 300 ho faran a les 15 h. Tancarà la jornada la Copa Yamaha bLU cRU a les 15.50 h.

Accés al Circuit
Els aficionats podran accedir al Circuit el diumenge per la porta 3 a partir de les 8.30 h i estacionar els seus vehicles al pàrquing IN6. Les tribunes obertes per a seguir l'activitat seran la Principal, F, B, C i G. La taquilla 3 també estarà oberta per a realitzar qualsevol gestió. Entrades per 5 euros a la pàgina web del Circuit.

Edicions locals