Wursi suma una nova victòria a les 24 h de Futbol Sala de Parets

L'equip ha sumat el seu setzé títol en l'edició disputada el passat cap de setmana

Esports

Wursi celebrant el títol aconseguit
Wursi celebrant el títol aconseguit | Ajuntament de Parets

L'equip Wursi va tornar a guanyar les 24 hores de Futbol Sala de Parets - Torneig Jordi Turull i Negre. La 36a edició de la competició va comptar amb 16 equips que es van disputar la victòria durant tot el cap de setmana al Pavelló Joaquim Rodríguez.

Wursi va superar a la final a Icars Quibus per 6 gols a 1, sumant un nou triomf al seu palmarès. El podi el va completar l'equip JGR Reformas Inter-Avia Bar Tres Rosas, que va superar a The Wonders - Destaca al partit pel tercer lloc.

Amb aquests resultats Wursi, Icars Quibus, JGR Reformas Inter-Avia Bar Tres Rosas i The Wonders - Destaca aconsegueixen la classificació automàtica per la pròxima edició. Amb ells, també ho han assolit els equips Loteria Graziella-Recader Grau, AFC - Quibus, Moyde Racó de les Brasas i La Plaça Ixpa CCR Motosport, com els 8 millors classificats del torneig.

Campoy va ser el millor jugador

Pel que fa als premis individuals, Campoy del Wursi va ser nomenat millor jugador de la competició. Els seus companys d'equip Carlos Pérez i Arnau van rebre els premis de més golejador i millor porter, respectivament. Alex Pozo i Jose Ramón Chinchilla, ambdós de Persianas JR Chinchilla, van ser reconeguts com a jugador més jove i jugador més veterà. 

Els reconeixements per equips van ser per Icars Quibus com l'equip més esportiu i per JGR Reformas Inter-Avia Bar Tres Rosas com a millor afició.

Com cada any, aquest esdeveniment esportiu va ser organitzat pel partit Parets per la República-Junts per Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Edicions locals