Ple total per gaudir de La Pegatina

El primer Mollet Music Week va arrencar amb tot un èxit d'assistència i encara té al davant els concerts de Ladilla Rusa i d'Ana Guerra

Cultura

La Pegatina va estrenar dimecres el Mollet Music Week, a Ca l'Estrada, amb uns 5.000 espectadors
La Pegatina va estrenar dimecres el Mollet Music Week, a Ca l'Estrada, amb uns 5.000 espectadors | Dani Mialdea

Quan passaven onze minuts de les 23 h de dimecres, La Pegatina apareixia sobre l'enorme escenari muntat al parc de Ca l'Estrada per fer saltar, ballar i cantar el públic molletà en l'estrena de la Mollet Music Week (MMW). Ho feien 15 anys després que ja actuessin a la festa major de Mollet –de fet, els morats han penjat a les xarxes un vídeo d'aquell concert–.

Dimecres no van ser-ne pocs els assistents: el parc estava totalment ple i l'Ajuntament calcula que hi van assistir unes 5.000 persones. Les cues a les barres eren constants, i des de la Coordinadora de Cultura Popular –a càrrec de les begudes– van "flipar" amb la gentada i amb la bona organització interna en la seva primera activitat conjunta; "les vendes van ser una bogeria", apunten.

I Ca l'Estrada, farcit de gent de totes les edats: un fet que el cantant Adrià Salas va destacar, agraint que l'horari permetia que la canalla pogués començar a viure la música en directe des de ben petita, i agraint a tants adults per haver decidit assistir-hi amb els infants.

L'assistència va ser tot un èxit i Ca l'Estrada encara gaudirà aquesta nit a partir de les 23 h dels també montcadencs Ladilla Rusa i divendres de l'actuació de la tinerfenya Ana Guerra, que es troba endinsada en la seva gira Lo que nunca te dije.

170.000 euros per fer el Mollet Music Week

El pressupost de la primera edició de la Mollet Music Week ha estat d'uns 170.000 euros, una quantitat que inclou tant la contractació de les tres bandes, com la producció de tot l'esdeveniment –assegurança, escenari, il·luminació, so...–. Precisament, dilluns el plenari aprovava una modificació de crèdit part de la qual per augmentar els recursos per cultura i joventut.

Concidint amb la festa de Gallecs

L'MMW coincideix dos dies amb la festa major de Gallecs, una coincidència que ha rebut algunes crítiques. Si bé l'activitat de dijous potser és més adreçada al veïnat del barri, el festival Salvem Gallecs se solapa amb el concert d'Ana Guerra. El consistori, però, considera que les dues activitats s'adrecen a perfils ben diferents. Tanmateix, tenint en compte que la Coordinadora de Cultura Popular de Mollet s'encarrega de les barres de l'MMW i diverses de les entitats que en formen part són sovint presents a la festa de Gallecs, això podria fer restar assistència als concerts de l'espai rural.

Edicions locals